Уругвај-Гана 1/4 финале 2 јули

• Креатор на темата Креатор на темата *phoenix*
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    44
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Како што сите знаете на 2 јули ќе се одигра четврт финалниот меч помеѓу Уругвај и Гана.Мене лично ме изненади селекцијата на Уругвај бидејќи не очекував да стигнат до овде.Гана и баш и не ме изненадиа бидејќи имаат добри и млади играчи но сепак искуството не е на нивна страна.Со сигурност ќе гледаме добар и отворен фудбал од двете страна со многу голови и шанси.

Гана ке ја брани честа на Африка. :icon_bigg

Шала на страна..Гана имаат добар тим,и верувам дека ке ги победат Уругвајците кои воопшто не се за потценување.

Многу тежок натпревар...е тука веќе стварно незнам што ќе се случи?!:raz:

Ќе гласам и навивам за Гана. Заслужуваат да одат понатаму.

Ќе гласам и навивам за Гана. Заслужуваат да одат понатаму.

Исто. Им посакувам едноставно да одат за Африка. После сите срања што ги имаат преживеано низ векови нека се порадуваат малку и тие!

Но реално Уругвај е топ тим во секој случај и сепак влегува како фаворит. Само 1/4 финале е и богами ама баш се е можно...

Уругвај.. Сеа се што сакам е шампионот да биде од оваа страна на ждребот, а да не биде Бразил :)

Тука иде Уругвај понатаму!!Гана некако ептен слабо ми игра..А Уругвај е доста појак,типувам Уругвај да пројде..Резултат 2-0 .. :)

Ако заслужат нека одат Гана, овие на времето се радувале, и тоа па на почетоците од СП.

Добар тим имаат Уругвајците....мислам дека тие ќе одат во 1/2 финале......

Доста интересен натпревар, по долка пауза Уругвај се враќа на старите патеки!!! Мој тип Уругвај ќе ја победи Гана!!!

1:0 или 2:0 за Уругвај.

типувам икс у кец

Uruguay idi ponatamu.

Баш би сакал да оди гана понатаму, но гледано реално уругвај има појќе шанси

Некако Уругвај ми стои поспремна екипа,а и “позвучна“ :)).Очекувам да победи и да игра у полу финале со Холандија:)):tv:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom