CyberLady "vs." Балканецот

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

CyberLady ќе...

• ќе му даде после 6 месеци

Гласови: 3 9,1%
  • ќе му даде после 1 година

Гласови: 5 15,2%
  • ќе му даде после 2 години

Гласови: 0 0,0%
  • нема да му даде никогаш

Гласови: 11 33,3%
  • да, секс ке има, но помеѓу CyberLady и жената на Балканецот

Гласови: 14 42,4%

• Вкупно гласачи
    33
Зошто во анкетата никаде не стои дека ќе се омажам за Балканецо?
:)

Jas mislam dek anaskoro ke padne oralen seks, a posto oralen seks ne se smeta vo seks:kez:

P.S. A mozno e oralniot seks da se smeta vo seks, zavisi na koj balkanec ke naletas :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Клетва

Garfield напиша:
Valjda deka ke se omazis za pentiumot.

Не сакам да се омажам за Пентиумот. Црн е, нема пари и далеку e поубав од синот. Дури и да дојде до орален секс, би ме лижел Тој Мене. Домашната сметка не чини во чаршијата.

П.С. Секако нема да излезам со Пентиумот некапена.

glasav za nema da mu dade nikogas taka mi izgleda

Ништо ... се сје*а приказната и ми го смена мислењето што конечно го добив, мамата! Хмм ... ај вака сега ... нема да има секс никогаш помеѓу нив двајца ... ќе излегуваат уште, но секогаш се ќе се завршува со оргазам на СајберЛејди но од ќотек ... нели тоа ја пали многу. А за женачка? Незнам тоа ... еве нова девојка си најде Сајбер, па така да може и ќе ја побара Балканецот, ама ќе јаде корпа ...
Сепак сеуште не гласам ... којзнае какви пресврти сеуште не очекуваат:ija: :nesvest: :nesvest: :pos: :pos: :pos:

Да прашам коа ќе влезе у игра кулерот на толку греење на Пентиумот?

vardarce напиша:
Да прашам коа ќе влезе у игра кулерот на толку греење на Пентиумот?

Тешко прашање вардарче ... нели гледаш све пресврт до пресврт ... може да е сега, може утре, може за 10 години ... наше е да си пееме нинанајна и да си чекаме :nesvest: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Наредно мислам дека Аница ке му се пика на Балканецот.... тој за инает на Сајберка ке излезе со неа... но ке ја викне и Сајберка.... сите заедно ке отидат кај него во станот.... и на големо изненадување на Аница... чекајки да падне луд секс во тројка.... таа ке јаде ќотек... и Сајберка ке јаде (притоа и ке сврши).... па сепак ке има секс... ама на нивен уникатен начин.... вака нешто отприлика предвидувам. :icon_lol:

ПС: ако погодам си здржувам авторски права. :pishtoldz

Вака... јас мислам дека Сајберка ќе се запознае со жената на Балканецот и ќе се заљуби во неа и ќе водат љубов нежно бескрајноооо и тогаш ќе улета балканецот у спална и ќе ги искрши од ќотек и двете. При што Сајберка ќе се растури од свршување (од оралките од жената и од ударите на мажот).
Давајте Мондеото. Убо рече Гарфилд. :star:
Фиќото на татко ми не ме инспирира да платам 15.000,00 денари за да полагам возачки испит.

Novi momenti:icon_lol:. Se prasuvam sto ne ocekuva vo denesnoto izdanie???
Kolku sum samo ljubopitna i ete se kaam sto glasav predvremeno, nasetuvam deka naskoro sleduva zapletot :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

cyberlady напиша:
Не можам да се издупам со Балканецот, Allita. Зошто да се издупам со Него? Со што Балканецот ја заслужи мојата љубов? Го молев да ме вработи во БАЛКАН, на платен список има 11 работници, а за Мене не може да најде столче за да волонтирам. Оженет е. Ја однесе сопругата на одмор во Франција еден месец откако се сретнавме. Ја носел на викенди во Грција. Дете и направил, син има со неа да го ебам!

Зар Јас да го кркам ременот на Балканецот, а друга да биде сопруга?

http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=272635#post272635

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom