CyberLady "vs." Балканецот

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

CyberLady ќе...

• ќе му даде после 6 месеци

Гласови: 3 9,1%
  • ќе му даде после 1 година

Гласови: 5 15,2%
  • ќе му даде после 2 години

Гласови: 0 0,0%
  • нема да му даде никогаш

Гласови: 11 33,3%
  • да, секс ке има, но помеѓу CyberLady и жената на Балканецот

Гласови: 14 42,4%

• Вкупно гласачи
    33
Ја тврдам дека Сајберлејди и дала на Балканецот.
Повеќекратно.

Имав и видео доказ, ама некој ми го дрпнал ми се чини.
Озбилно.

Абе и јас го иам видеото.. ама не давам...:)

Не сум му дала. Чесен збор. Камо да му даев! Не сум го видела цела година. Не сака да зборува на телефон со Мене.
:)

Ле ле ле ле ле ле! СајберЛејди главата ме заболе од шпанскава серија и од неповрзаноста твоја во муабетиве ... ај сега за да ми помине молим те кажи ми неколку работи ... одговори ми по ред како што ќе те прашам дека нема да сватам поинаку:

1. Дали го сакаш Балканецот?
2. Дали ти се е*е со него?
3. Ако ти се е*е, зошто го вртиш човекот?
4. Ако не ти се е*е зошто му се јавуваш и сакаш да ти се јави?
5. Ако си лезбејка, како може толку мажи да сакаш?
6. Уствари, колку мажи освен Балканецот сакаш?

Леле јас се истепав со прашањава ... од што ми е нејасно све незнам што и како да прашам:nesvest:
Ама ај доволно ќе ми е и на овие ако ми одговориш ... значи едно по едно и појасно ако може, плис!!!

:cry:
cyberlady напиша:
На секој прст по еден, divine.

:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
Кревам раце од анкетава и од све ... не можам да разберам ништо, а еве ни СајберЛејди никако да ми дообјасни ...:cry:

Јас мислам дека Балканецот.. Не.. Мислам дека сајберка... Уствари...
Мислам дека ќе ми прекурчи сајберка, ќе ја викнам да се најдеме негде и ќе ја задавам со пластична ќеса. Откако ќе ја задавам со ќеса, ќе ја однесам во Шутка и ќе ја фрлам на кучињата.

Извинете што бев малку морбиден, ама се надевам дека барем малку почнавте да го разбирате мојот гнев кон суштеството сајберлејди.

Лелееее Ацид.... :pos: :pos: :pos:....:nesvest:
Овоа не ми мириса на арно...абе што не и отвориш тема Мојот живот Сајберлејди...и да си пишува таму девојката...Такви бисери не се срекаваат често...:pos: Навистина некогаш знае да расположи...па нема кај да ги истакне нејзините квалитети...мора некаде... :pos:

Јас мислам дека Сајбер ке си најде некој странац у ночи... па ни Балканецот ниту било кој нема да може да го замени...:bip: :nesvest:

Странец? Ако мислиш на Џорџ да знаеш дека не излегов со Него, а можев да излезам, и покрај тоа што е ерген и е Кенгур. Мислам дека на родителите им е драго што ќе си останам во Битола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom