Бразил - Чиле | 1/8 финале | 28.06.2010 - 20.30ч

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот во овој дуел?

• Вкупно гласачи
    32
Статус
Затворена за нови мислења.
Аргентина има 5 пати поизгледни шанси за проаѓање него ли Бразил.Дунга е дрво.При резултат не вади клучни играчи. Баш ме интересира кој ќе игра место Рамирес против Холандија.

Тоа дека не вади тотално си у право, и јас истото го кажав. Ама ипак Холандија е доста послба од Германија. Зашто? затоа што Робен е прилично overrated играч кој цело време се мести на лева ќе биде затворен и толку од Холандија, Шнајдер е добар да, али против Лусио па и Хуан кој игра се подобро тешко.

Аргентина има 5 пати поизгледни шанси за проаѓање него ли Бразил.Дунга е дрво.При резултат не вади клучни играчи. Баш ме интересира кој ќе игра место Рамирес против Холандија.

Ajдеее... ако Дунга е дрво... на Марадона да не му се тие двајцата асистенти ништо. Тие му ја поставуваат тактиката, овој само ги гуши и се лигави со фудбалерите. Дунга е на место. Ќе видите дека ќе ве негира. Рамиреш самиот се усра, глуп прекршок направи.

Аргентина го срка од Германија. :)

Од хеликоптер се гледаше тоа. :)

Нема потреба фановите на Холандија да се палат за понатаму. Крајот им доаѓа, секој ден, секој час, секоја минута и пред да почне натпреварот нека си идат дома, НАЈПАМЕТНО!!!

Нормално дека Бразил ќе победат, како што рече vamos real нека се спремаат за дома Холанѓаните.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom