Бразил - Чиле | 1/8 финале | 28.06.2010 - 20.30ч

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот во овој дуел?

• Вкупно гласачи
    32
Статус
Затворена за нови мислења.
Јужно американско дерби е ова, се е можно.
Али мислам дека Бразилциве се свесни дека имаат на хартија лесен пат до полуфинале и се надевам дека нема за ја заебат работата :)

Ужасни се Холанѓаниве, ја па од нив очекував да играат финале...
Чиле ќе биде потежок противник него ли Холандија за Бразилците...

Бразил - Чиле - 2-0 мој тип.:)

Мој тип 3-1 за Бразил со тоа што ќе им биде тешко на почеток. Чиле според мене ќе игра офанзивно нема што да загуби а може многу да добие. Сепак Бразил на крај ќе се радува за да се гледа уште подобар меч во 1/4.

Не очекувам кој знае каква игра,само Бразил да не примат гол.Мислам ќе победат 2-0.

Чилеанците се покажаа како опасни противници, но мислам дека до овде ќе им биде крајот .. мој тип 3-0 :)

Вечерва типувам на изненадување. :)

Добро бе да му ебам племето ...
Гласале за Чиле, па што? Ти посебно, мислиш дека сите се идиоти, па навиваат за Бразил, или навиваат за Чиле, па не смеат да помислат дека нивниот фаворит (Чиле) би победил само заради тоа што Бразил е фаворит? Не смеат да гласаат?
Ако е така, ставете го само Бразил, и готово, па радувај се после. Ке има повеќе гласови. Бразил, Бразил, Бразил ... јеееее!
И после дечишта ко вас, ќе ми зборуваат „Комунизмот вака, комунизмот така, го имаше само Тито за гласање“.
За такви ко вас ваљда не треба опции за гласање.
Само бразил, никој друг.
П.С: Гласав за Чиле, иако има луѓе кои не знаат што е фудбал, па не ни знаат дека Чиле на неколку наврати го РАСТУРИ на Бразил.
убаво си кажа на неколку наврати....Види само меѓусебните дуели и ке ти биде јасно...немора да значи дека така било во минатото па така ке биде и сега....Гласав за БРАЗИЛ..мој тип 3-1

Brazil: Cesar; Juan, Lucio, Bastos, Maicon; G. Silva, Ramires, D. Alves, Kaka, Robinho; L. Fabiano.

Chile: Bravo; Jara, Contreras, Fuentes, Isla; Carmona, Beausejour, Vidal, M. Gonzalez, A. Sanchez, Suazo.

--- надополнето ---

Судија Хауард Веб.

Очекувам интересен натпревар, со многу долови, и не очекувам Чилеанциве лесно да се предадат.

Бразил си е Бразил но од друга страна Чиле го сметаат за големото изненадување ... па ако победат против Бразил тогаш можат све!
Затоа неизвесен е овој меч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom