Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gliss спрејот од швартскоп за сува коса, шаума шампонот за сува коса, хед ен шолдерс сите шампони ја прават косата сјајна, пантен регенераторот е закон. И има маска што се става на водена коса и после пола сат се мие. Незнам како се викаат ама ги има скоро во сите поголеми продавници.
Не ми се впушта многу во дискусија поради природата на топикот, ама не гледај само реклами, пример хед енд шолдерс ептен ја суши кај повеќето, како изгорена ја прави, а и кај многу ствара прша. А за маски, имам користено од бадем една, незнам точно што марка, ама ептен ја омекнува косата. А ова црвеното од Субрина појма немам шо е, крадам од мајка ми и ептен ја омекнува. И фино мириса. Лалалала.. зборам за мирис и маски за коса. Убичусе.![]()
ako znaete nekoj sampon kvaliteten koj moze da se spravi so suva kosa i oformuvanje na ubavi lokni ve molam pisete... ... moze i nekoja prirodna maska ili nesto sto go ima po aptekite. :smir:
Има посебни шампони за виткана коса, знам дека "Revlon“ имаа цела колекција за виткана коса, ама не знам каде би можела да најдеш. Во аптеки ја нема, и чисто информативно не е баш ефтина. Шампонот од 200 мл. мислам дека беше околу 400 денари.
Секако, квалитетот е одличен, само дали ќе решиш да дадеш толку пари за шампон.
ako znaete nekoj sampon kvaliteten koj moze da se spravi so suva kosa i oformuvanje na ubavi lokni ve molam pisete... ... moze i nekoja prirodna maska ili nesto sto go ima po aptekite. :smir: