UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бидиме реални..најдобар ЛШ дуел во последните години според мене е Челзи-Ливерпул во 2009 година кога Челзи го елиминираше црвениот тим од Енфилд со 7-5 вукпен резултат..!
Мене дуелите на Челзи и Барса пред 4-5 години, одамна се токмам да ги најдам на нет и да ги изгледам.

Аман бе, Ливерпул - Милан у Истамбул, врв.

Јувентус - Манчестер Јунајтед 1999та
Баерн - Манчестер Јунајтед 1999та
епик

Па не видов дека е прецизирано ова, нема врска, за двомеч и овој од вчера не беше лош, еден од подобрите е во последниве неколку години, рај за неутрални гледачи беше вчерашниот дуел.

Ја знам зашто Боби го нема и зашто постои шанса целосно да не игнорира, али ај, сеа за сеа ќе ќутам ...
Еве сум бе, немав нет синојка. Мислам дека фер се понашавме по поразот ваш во Милано, и никој лошо не искоментира за Интер, нема потреба да претерувате со коментари.

Челзи-Барселона.....секој двомеч си е приказна за себе :)
Баерн - Манчестер од лани
А и вчерашниот богами не е за фрлање

Боби[Мкд];4158185 напиша:
Еве сум бе, немав нет синојка. Мислам дека фер се понашавме по поразот ваш во Милано, и никој лошо не искоментира за Интер, нема потреба да претерувате со коментари.

Ама пак Германска лига е боље од Seria A така?

Вечер ќе биде смеење ако Лион го помине Реал :D

Швабите од секогаш го јаделе од Миланските екипи,традицијата продолжува.
:tv:

Зборевме за двомеч, не финале :)

Според мене Милан - Депортиво 2004та е еден од највозбудливите, и еден од најдобрите come-back двомечи.

прв меч: Милан - Депор 4-1
втор меч: Депор - Милан 4-0

и така Депортиво успева да ги елиминира двата италјански тима таа година (Јуве у 1/8финале). :)
Ех, добри времиња беа кога Депортиво, Селта, Сосиедад беа преставници на Шпанија покрај Реал... :pipi:

Боби[Мкд];4158185 напиша:
Фер се понашавте ? Ај да не генерализираме, дел од вас фер се понашаа, нејсе и тоа, ирелевантно, тоа што е релевантно у случајов е епилогот од овој двомеч, end of story, со среќа у битката за квалификации за групната фаза во ЛШ, срамота е наредна година 3те германски екипи у групи да испаднат ( во случај Баерн да не се пласира во фаза од групи ).

Според мене Милан - Депортиво 2004та е еден од највозбудливите, и еден од најдобрите come-back двомечи.

прв меч: Милан - Депор 4-1
втор меч: Депор - Милан 4-0

и така Депортиво успева да ги елиминира двата италјански тима таа година (Јуве у 1/8финале). :)
Ех, добри времиња беа кога Депортиво, Селта, Сосиедад беа преставници на Шпанија покрај Реал... :pipi:

Покрај овој ке го додадам и Јунајтед - Милан (0д 2007ма),после дуелите помеѓу Барса и Челзи беа доста интересни и исто така супер дуел беше и тој Челзи вс Ливерпул (4-4) .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom