Цртани/анимирани филмови

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Mene najinteresni mi se Hentai crtanite. Inace si gi obozavam tom i jeri. A crtan so najmnogu me nevira e onoj so kojotot. Ne za neso drugo tuku zal mi e za nego. A ona brzoto pile.... GO MRAZAM

Hahaha Hentai ti se najubavi a :icon_lol::icon_lol:.
Inaku za toa sto topka go kaza jas gi sakam produzetocite na Dragonball bidejki dragonball obicnoto e gubre.A i jas koga pocnav da gledam DBZ gledav na rtl2(za zal sega ja isklucija vo stip) i nisto od toa sto bese kako "ke te ubijam" i slicno jas ne razbirav:icon_lol:inaku DB na makednonski go preveduvaat bukvalno i isto kako teletabisi moze da ima loso vlijanie na malite deca

Не сум го гледала, а баш сакам да го гледам. Само не можам никаде да го најдам:(

FortunE напиша:
Не сум го гледала, а баш сакам да го гледам. Само не можам никаде да го најдам:(
fortune sekade go ima kaj sto se prodavaat filmcinja, i toa najcesto gi davaat i dvata dela na edno DVD ja i toa go zemav,obavezitelno zemi go ke puknes od smeenje:)

Го имам гледано и двојката.Препорачувам памперс ОБАВЕЗНО :):):)

ice age e zakon animiran film
11594f.jpg

Jas go nemam gledano prviot a ne pak vtoriot del.

Мора да ги гледаш и двата дела

Закон си е филмчето иако не е ептен посебно (неможе со Шрек)

Од класиците незаменлив ми се Том и Џери, Пинк Пантер и Брзата птица итрица...А инаку исто ги обожавам, долгометражните.

Mojot omilen crtan mi e Timon i Pumba gi ima nekolku dolgometrazni,Madagaskar,Ice Age,Lion king,....Site na Disney,i nekoi ruski.

omilen crtan mi e KIDS NEXT DOOR a osobeno kd ga tepav vampira

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom