Цртани/анимирани филмови

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
GripMKD напиша:
Mene najinteresni mi se Hentai crtanite. Inace si gi obozavam tom i jeri. A crtan so najmnogu me nevira e onoj so kojotot. Ne za neso drugo tuku zal mi e za nego. A ona brzoto pile.... GO MRAZAM

Знаеш ли дека Мајкл Џексон има платено да му се направи лично епизода од Брзата птица итрица и којотот во која којотот ја фака птицата и ја шинуе од мавање,

Иначе мене омилен цртан филм ми е Џони Браво - неуспешниот фраер типот е скренат 100 насто едвај чекам на некој да му текне да сними филм за него

Se znae...

Tom & Jerry se nenadminati:kez: :kez: :kez: !!!
Mada iskreno,od mal navivam za Tom,i mi e koska interesen koga nekoja zlobna misla mu ja maci glavata....:bip: ,:bip: ,:bip: !
AKIRA,spored zamislata i celta,gledajte go,japonski,strasno dobar...

Најзакон и најомилен цртан филм ми е: The Lion King и вториот дел е убав ама би сакал да го издвојам првиот бидејќи е стварно закон. Кој не го има гледано му препорачувам да го гледа гарантирам дека ќе го бендиса цртанот!

Пред некој ден го гледав Пепелашка 3 дел и е ногу јак.....ви го препорачвам на сите љубители на цртани филмој

Гогото напиша:
Знаеш ли дека Мајкл Џексон има платено да му се направи лично епизода од Брзата птица итрица и којотот во која којотот ја фака птицата и ја шинуе од мавање,

За жал таа епизода никогаш не е направена.

Chuck Jones веќе сега починат, ги дрпна парите...и на крајот писмо со извинување до Мајкл Џексон „Извенете, размислував, но ако ја направам таа епизода другите епизоди ќе бидат излишни“ и си лапна милионче :) или поќе

Со други зборови...го сј**а

Koa sme kaj crtanite najomileni mi se Ren and Stimpy, posle Invader Zim, South Park, The Simpsons, I isto taka nogu go sakam Kojatot kako lik...:costumed3

futurama!

megju prvite raboti so gi simnav koa staiv dsl- site 72 epizodi od futurama :pos2:

The Simpsons
Tom & Jerry
The Flinstones
The Jetsons
Ed, Edd, & Eddy

Oд долгометражните:

Ice Age 2

HAPPY FEAT ГО ГЛЕДАВТЕ ЛИ ЗАКОН ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Nikoj ne go spomena Cowboy Bebop ? toplo preporachuvam za site shto sakaat japonski anime serii.
:tv:

The Simpsons
Futurama (inace ke prodolzat da gi praat)
South Park(obviasli)
Family Guy
Fosters Home of Imaginary Friends
Billy and Mandy
Courage itn itn

Emma напиша:
Ехеее... Том и Џери се без конкуренција...!:girlinluv:После нив и Пинк Пантер, и којотот и итрицата, она човечено... Барум барум...!:haha: Ла линеа беше мислам.
Него покрај овие, во мое време без од Дизни цртаните популарни, ги имав на видео касети сите до еден! И уште си ги чувам, ама кој знае колку години не сум видела ништо од тоа... Покахонтас најмногу си ја сакав од овие... И Анастасија. И од Кралот лав се утепував од плачење на онаа сцената кога ќе го убијат татко му на Симба. И ден денес не сум го преболбела тоа.:nesum:
А од новиве... Барајќи го Немо, Шрек (1 и 2), Ice age (1 и 2), Madagascar (пингвините...!:haha: ), Toy story (1 и 2), ма да овој е постар, а и Тарзан, пак постар цртан филм, од пред... Неколку години. И мноооогу убава музика имаше овде. Многу! Да не го има некој саундтракот од Тарзан?! Ама овој Тарзан, на Дизни -
tarzan-1.jpg

Има уште само во моментов не можам да се сетам. :nokti:

Од CN го гледав оној со капетанот на кој не му го знам името сега... Еден чупав што се дереше цело време, со три девојки во комбе, па решаваа убиства и слично...
Па Скуби ду... Па Flinstones... Гарфилд да не го заборавам, Симпсонови и Футурама (овие два покасно)...
Тие што се болдирани ги сакам и јас,инаку омилен долгометражен филм ми е Убавицата и Зверот...многу си го сакав ко мал,а и сега сеуште го сакам...има и втори дел ама вториот дел е...
at.gif

Emma напиша:
Ехеее... Том и Џери се без конкуренција...!:girlinluv:После нив и Пинк Пантер, и којотот и итрицата, она човечено... Барум барум...!:haha: Ла линеа беше мислам.
Него покрај овие, во мое време без од Дизни цртаните популарни, ги имав на видео касети сите до еден! И уште си ги чувам, ама кој знае колку години не сум видела ништо од тоа... Покахонтас најмногу си ја сакав од овие... И Анастасија. И од Кралот лав се утепував од плачење на онаа сцената кога ќе го убијат татко му на Симба. И ден денес не сум го преболбела тоа.:nesum:
А од новиве... Барајќи го Немо, Шрек (1 и 2), Ice age (1 и 2), Madagascar (пингвините...!:haha: ), Toy story (1 и 2), ма да овој е постар, а и Тарзан, пак постар цртан филм, од пред... Неколку години. И мноооогу убава музика имаше овде. Многу! Да не го има некој саундтракот од Тарзан?! Ама овој Тарзан, на Дизни -
tarzan-1.jpg

Има уште само во моментов не можам да се сетам. :nokti:

Од CN го гледав оној со капетанот на кој не му го знам името сега... Еден чупав што се дереше цело време, со три девојки во комбе, па решаваа убиства и слично...
Па Скуби ду... Па Flinstones... Гарфилд да не го заборавам, Симпсонови и Футурама (овие два покасно)...

Go imam jas na cd samo sto ne znam kako da go Uploadiran na internet

south park
sipsons
futurama

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom