Pro Evolution Soccer 6 - Cup

• Креатор на темата Креатор на темата RAUL
  • Време на започнување Време на започнување
А да дадете 1 недела за сите 4 меча, да не се прави распоред оти не е проблем за 4 меча... Ете на пример од 10ти Јуни (четврток) до следната Недела..таман 10тина дена со тоа..сосема доволно за 4 меча...И ве молам стајте линк да ги симнам Хостот и Клиентот :)

еве ти линк да ги слегнаш хостот и клиентот
http://www.megaupload.com/?d=AWUBUR87

А да дадете 1 недела за сите 4 меча, да не се прави распоред оти не е проблем за 4 меча... Ете на пример од 10ти Јуни (четврток) до следната Недела..таман 10тина дена со тоа..сосема доволно за 4 меча...И ве молам стајте линк да ги симнам Хостот и Клиентот :)

Ќе се изгуби прегледноста вака е подобро.

Јас и Тисе ќе ја организираме лигата.:D

OFF TOPIC:
Дали некој игра ПЕС6 на 64битен оперативен систем и како ?

од денес почнуваат натпреварите , Др.Петар кажи термин кога ке го изиграме натпреварот!

Ај некој нека ми прати торент или линк преку ПП за ПЕС 6, само таа ја немам у колекција, и да знаете за лигата се пријавувам и јас уште од сега :)

--- надополнето ---

еве ти линк да ги слегнаш хостот и клиентот
http://www.megaupload.com/?d=AWUBUR87

Друже има вирус ова, Eset-от ми покажа кога пробав да го симнам, нека го аплоудира некој со чист PC :)

Јас луѓе се откажувам.....извинете што вака направив но 4 недели нема да бидам тука......СТВАРНО ИЗВИНЕТЕ !!! НО НЕШТО ДРУГО ИСПАДНА И ЗАТОА..!!! СЕ ИЗВИНУВАМ НА СИТЕ ! :smir:

Јас луѓе се откажувам.....извинете што вака направив но 4 недели нема да бидам тука......СТВАРНО ИЗВИНЕТЕ !!! НО НЕШТО ДРУГО ИСПАДНА И ЗАТОА..!!! СЕ ИЗВИНУВАМ НА СИТЕ ! :smir:
ајдееееееееееееееее почнаа отажувањата па да му се сневиде ако не можите да игратее бареем и не се пријавувајтеееее не да е и исто вака во лигатаа ако не можете ич не се ни пријавуватее

--- надополнето ---

Raul-Nikola Volkovo 4-2(i toa se iskl vo 70 minn):smir::smir::smir:

Играјте преку pes6j форумот.

jas rekov da sme vo 8 natprevaruvaci 2 grupi bez poslednite dvajca ,ama vie se bunivte,znaev deka ke ispadne taka.Da znaete vo B grupata na negovo mesto nema da vleze nikoj.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom