Pro Evolution Soccer 6 - Cup

• Креатор на темата Креатор на темата RAUL
  • Време на започнување Време на започнување
А да дадете 1 недела за сите 4 меча, да не се прави распоред оти не е проблем за 4 меча... Ете на пример од 10ти Јуни (четврток) до следната Недела..таман 10тина дена со тоа..сосема доволно за 4 меча...И ве молам стајте линк да ги симнам Хостот и Клиентот :)

еве ти линк да ги слегнаш хостот и клиентот
http://www.megaupload.com/?d=AWUBUR87

А да дадете 1 недела за сите 4 меча, да не се прави распоред оти не е проблем за 4 меча... Ете на пример од 10ти Јуни (четврток) до следната Недела..таман 10тина дена со тоа..сосема доволно за 4 меча...И ве молам стајте линк да ги симнам Хостот и Клиентот :)

Ќе се изгуби прегледноста вака е подобро.

Јас и Тисе ќе ја организираме лигата.:D

OFF TOPIC:
Дали некој игра ПЕС6 на 64битен оперативен систем и како ?

од денес почнуваат натпреварите , Др.Петар кажи термин кога ке го изиграме натпреварот!

Ај некој нека ми прати торент или линк преку ПП за ПЕС 6, само таа ја немам у колекција, и да знаете за лигата се пријавувам и јас уште од сега :)

--- надополнето ---

еве ти линк да ги слегнаш хостот и клиентот
http://www.megaupload.com/?d=AWUBUR87

Друже има вирус ова, Eset-от ми покажа кога пробав да го симнам, нека го аплоудира некој со чист PC :)

Јас луѓе се откажувам.....извинете што вака направив но 4 недели нема да бидам тука......СТВАРНО ИЗВИНЕТЕ !!! НО НЕШТО ДРУГО ИСПАДНА И ЗАТОА..!!! СЕ ИЗВИНУВАМ НА СИТЕ ! :smir:

Јас луѓе се откажувам.....извинете што вака направив но 4 недели нема да бидам тука......СТВАРНО ИЗВИНЕТЕ !!! НО НЕШТО ДРУГО ИСПАДНА И ЗАТОА..!!! СЕ ИЗВИНУВАМ НА СИТЕ ! :smir:
ајдееееееееееееееее почнаа отажувањата па да му се сневиде ако не можите да игратее бареем и не се пријавувајтеееее не да е и исто вака во лигатаа ако не можете ич не се ни пријавуватее

--- надополнето ---

Raul-Nikola Volkovo 4-2(i toa se iskl vo 70 minn):smir::smir::smir:

Играјте преку pes6j форумот.

jas rekov da sme vo 8 natprevaruvaci 2 grupi bez poslednite dvajca ,ama vie se bunivte,znaev deka ke ispadne taka.Da znaete vo B grupata na negovo mesto nema da vleze nikoj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom