Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Epa vaka bilo
Utre u 9 pred Nova Makedonia(site se dobredojdeni) samo kazete kako ke se prepoznaeme :):):):)

ААААААА ондак од тука купувам одма ракавици поевтини се, тие кај на сеуште колат и дерат на производи кои не се купуваат многу.

Абе види какво е времево. Сакате лом да се направиме од калта или недајбоже да излизгаме и да се пребиеме. Абе јас може сум будала ама до волку не. А иначе што прари се таму ракавици? И каде е тоа таму?

Тоа таму е Германија аза ракавици што се по марка на сум проверил али видов без прсти али добри не ко тие од бит пазар за 6 евра или во прево 360 денари, и да ги искинеш за една година да не ти биде мака ,а нема да ги искинеш

Idemeeeeee I da vrne i vee i pvetar da duva za nas toa niso ne e nie ideme na vodno :pos::pos:

Ај па ќе ви пишеме....ако останеме живи

Еве живи и здрави сме....супер беше....еве некои сликици
У акција....Дафи и Бушав
63l902463wr.jpg

На средно...Пак они двајца...
63l902486af.jpg

На средно....Mac)) и Бушав....
63l902490td.jpg

Следна недела пак идеме изглеа кој сака да дојде нек пише

Сакам пак сакам пак :je: :je:
Абе круша требасе да доеш не беше мокро :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ќе биде пак обавезно,уште следната недела!!!

Како бе не било мокро, па цело скопје беше во вода? Што не ставивте слики кога се симнавте какви бевте :icon_lol: Ама сигурно по патот сте се пуштале, по козјите нема шанси да не биде мокро

Па нормално дека за назад не идевме по козјите...иначе што ќе се сликаме доле ко Елвис Присли у косите бевме...Ја за надоле не можев да ги стигнам овие...која брзина ми ја вадеа еј....Следна недела обавезно идеме

Mac)) напиша:
Па нормално дека за назад не идевме по козјите...иначе што ќе се сликаме доле ко Елвис Присли у косите бевме...Ја за надоле не можев да ги стигнам овие...која брзина ми ја вадеа еј....Следна недела обавезно идеме
Абе мене за нагоре ми е потешко ама за надоле растурам хехехехе!!!

Абе мојот зашо на слика го нема :):)...Се зезам супер точаче 24-брзинец само једино шо му нема заден амортизер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom