Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kруша ќе ме извиниш вака ама морам:krusha03 напиша:Ej денес сум се исфорсирал. Сакав да се качам нагоре со точак возејки по козјите патеки што се пуштам надоле, ама на нешто повеќе од пола пат нозе ми се исекоа и не можев да одам изгледа нешто шеќерот ми падна. Реков сека уште срце да ме здрви, зашто знам онаа професоркана по физичко ми кажуваше како некој се исфорсирал и го нашле мртов на водно, а јас сам по тоа стазата што жива душа не иде по неа. Си седнам се напив сокче и изедов едно чоколаце што го имав купено, се пуштив надоле и успеав да се довлечкам до дома. Господ да чува и да брани ќе поцркам онде на планинана :pop:
Од сека само по патот нагоре
Јас сум расположен за на водно еј,нагоре возење,до средно ко за прв пат,да не се префорсираме уште од одма хехех!!!Mac)) напиша:Епа ај кој е утре за на Водно нека пише тука....Ја и Дафи идеме....krusha03 ако сака...ќе го земеме и J@ck...пишете ак сакате да дојдете
Не ме карај нема да ми се повтори :lazgo:Bacillus gagous напиша:Kруша ќе ме извиниш вака ама морам:
КОЊУ еден се иде ли во планина со точак сам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:lud::lud:
Е сега кога те искарав малку, ќе ми кажете ли колку се ракавиците во скопје пошто тука во германијава има еден куп ама немам ориентација каде се поевтини па ако не ви е тешко да ми кажете колку коѓтаат во скопје.
Кога ќе дојдам во лето обавезно идеме на врв на водно еднаш, ама ќе ми каже ли некој дали бил на маврово на стазите летно време.
Пошто јас еднаш бев и беше екстра.
Инаку јас имам РОГ кинг 2000 пошто во моментот кога купував немаше поасално а не ми се даваа 1000 евра кај вучко, али воопчто не е лош пошто освен рамката се друго е италијанско производство.
Така да да рог се словенски али исвен тоа што се составени во словенија ништо друго не е словенско барем кај најдобрите точаци.
Абе има на пазар за 200 денари бе,на што личи тоа 1000/2000:lud::lud:krusha03 напиша:Не ме карај нема да ми се повтори :lazgo:
Имаш sixsixone без прсти 900 и нешто денари, еден модел со прсти околу 1200-1300 денари, и трет околу 2100-2300 денари. Одприлика тие се цените