Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми се прават жуљеви, ама ми се поти раката и се лизга со гумата од рачките на воланот

Da be gadno bilo jas do pred nekoj den vozev bes rakavici i mislev se e ok ama sea koa si kupiv vidov deka e mnogu mnogu podobro so rakavici :):):):)

krusha03 напиша:
Сега се вративме од водно со еден другар се пуштавме по стазата провалија или колорадо како што некои ја викаат. Времето беше одлично и беше супер вожња, само другаров мавна лошо на една дупка и му се свитка малку бандажот. Мора да си земам кацига да не се глупирам вака да идам. Овој си има и оклоп за груди,раце и рбет, штитници за нозе и кацика, а јас така „гол” ни ракавици не ставам

More budalo nemoj da si se pustal bes kacika barem :pop: odma da si kupis da ne ti doam tamu ....... i ne te pustam pak bes kacika da si znajs :pos::pos::pos::pos::Pos:

DuFFy напиша:
More budalo nemoj da si se pustal bes kacika barem :pop: odma da si kupis da ne ti doam tamu ....... i ne te pustam pak bes kacika da si znajs :pos::pos::pos::pos::Pos:
Немој молимте не ме карај:se_ molam
Ај во среда не учиме па ако отидам на водно ќе му ја позајмам кацигата за snowboard :icon_lol:
Не бе шала на страна мора да си земам една fullface кацига. Само кога ќе ми текне на што се можам да ги потрошам тие 100е што треба да ги плукнам за кацигата се ставам во мисла. Ама недај боже еднаш да ја „искористиш“

Абе у среда какво возење ќе падне само времето да не поебе. У план ми е да возам од 8 сабајле до 8 вечер.

Јас да видам да го наговорам другарчево да се качиме до врв. Од дамна не сум се качил, а ме интересира дали има шанси да се пуштам од другата страна

Aбе ја вчера ја дупнав и внатрешната и надворешната!!! Ми беше дебелина 2.05 Максис и сеа треба прво да ставам нова па ќе возам: ))

абе јас се пуштам со 1.9 надоле, ама многу лизга. Чекам да ги излижам па ќе ставам 2,35 или 2,50

ZDR OVDE DEJAN !!ISTO TAKA SUM BAJKER (SKITAM PO ULICI )VOZAM BMX A NAJCESTO DOWN-HILL...VLEZI NA MOJATA WEB-STRANA
www.mkdbike.i8.com ili pisi na mojot mail dejan_Angelkoski@yahoo.com
inace tocakot so ke go vidis tamo e 1.400evra ...mi go donesoa bratuedite od germanija.. I ti se zanimavat so vozenje bmx...nivnata web-strana e www.rudebaronz.de ccccaaaaaaaaaooooooooooooooo

:oftopic: blazesi vi site ke si vozite u sreda zaso ne ste u skolo samo jas ke skapuvam u skolo :(

betogrozdanov45 напиша:
Абе ти 100% немаш ДУПНАТО НАДВОРЕШНА!!!

Има дупка у тоа дебелата!
Муабетот ми беше оди на пазар и купи скапана надворешан и внатрешна и уживај

:oftopic:
Дафи од Орце си?

:oftopic:Oд Орце е дафи
Иначе глеам муабетов ај и ја идам да купам ракавици....И дај некој ден да возиме

Ej денес сум се исфорсирал. Сакав да се качам нагоре со точак возејки по козјите патеки што се пуштам надоле, ама на нешто повеќе од пола пат нозе ми се исекоа и не можев да одам изгледа нешто шеќерот ми падна. Реков сека уште срце да ме здрви, зашто знам онаа професоркана по физичко ми кажуваше како некој се исфорсирал и го нашле мртов на водно, а јас сам по тоа стазата што жива душа не иде по неа. Си седнам се напив сокче и изедов едно чоколаце што го имав купено, се пуштив надоле и успеав да се довлечкам до дома. Господ да чува и да брани ќе поцркам онде на планинана :pop:
Од сека само по патот нагоре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom