Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
C c c c c aaaaaaaaaaa vise ne te pustam sam od, sea da me vikas koa ke odis da te kontroliram so prais :):):):):):)
p.s. Abe Mac)) aj be da ideme u sabota eve negde i Jack ke go zeeme :)

Еј Дафи супер идеја....Ај пп ќе ти пратам ако не заборавам или ќе ти се јавам уште боље....Да не сака уште некој со нас????

Абе од ова во средата страв ме ваќа да возам нагоре. Вие на водно ќе идете? И мислите да возите нагоре?

Па изглеа нешо така ќе биде....Ај коа ќе стане и Дафи па ќе се договориме

Abe za na Vodno jas sum za (ama od minatata godina ne sum se kacuval taka da ne znam dali ke izdrzam,ama ke probam :):):) ) inace stanav Mac)) :):):):)

Епа ај кој е утре за на Водно нека пише тука....Ја и Дафи идеме....krusha03 ако сака...ќе го земеме и J@ck...пишете ак сакате да дојдете

Ај може ќе дојдам. Нагоре туркаме или водиме? Надоле по козјите така?

krusha03 напиша:
Ej денес сум се исфорсирал. Сакав да се качам нагоре со точак возејки по козјите патеки што се пуштам надоле, ама на нешто повеќе од пола пат нозе ми се исекоа и не можев да одам изгледа нешто шеќерот ми падна. Реков сека уште срце да ме здрви, зашто знам онаа професоркана по физичко ми кажуваше како некој се исфорсирал и го нашле мртов на водно, а јас сам по тоа стазата што жива душа не иде по неа. Си седнам се напив сокче и изедов едно чоколаце што го имав купено, се пуштив надоле и успеав да се довлечкам до дома. Господ да чува и да брани ќе поцркам онде на планинана :pop:
Од сека само по патот нагоре
Kруша ќе ме извиниш вака ама морам:
КОЊУ еден се иде ли во планина со точак сам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:lud::lud:

Е сега кога те искарав малку, ќе ми кажете ли колку се ракавиците во скопје пошто тука во германијава има еден куп ама немам ориентација каде се поевтини па ако не ви е тешко да ми кажете колку коѓтаат во скопје.

Кога ќе дојдам во лето обавезно идеме на врв на водно еднаш, ама ќе ми каже ли некој дали бил на маврово на стазите летно време.
Пошто јас еднаш бев и беше екстра.

Инаку јас имам РОГ кинг 2000 пошто во моментот кога купував немаше поасално а не ми се даваа 1000 евра кај вучко, али воопчто не е лош пошто освен рамката се друго е италијанско производство.
Така да да рог се словенски али исвен тоа што се составени во словенија ништо друго не е словенско барем кај најдобрите точаци.

Mac)) напиша:
Епа ај кој е утре за на Водно нека пише тука....Ја и Дафи идеме....krusha03 ако сака...ќе го земеме и J@ck...пишете ак сакате да дојдете
Јас сум расположен за на водно еј,нагоре возење,до средно ко за прв пат,да не се префорсираме уште од одма хехех!!!
Надоле пак по асфалт,тоа е филингот!!!!
Само кажете кое време би иделе,да речеме накај 9 сабајле!?!?

Јас би сакал да дојдам ама почна да врне сега, башка последново лето бев на средно и се качувавме околу саат и пол али на секоја втора кривина застанувавме од умор.Али кога се симињаш филингот е :ija: немам зборови само многу малку трае тоа чуство околу 5-7 минути!

Bacillus gagous напиша:
Kруша ќе ме извиниш вака ама морам:
КОЊУ еден се иде ли во планина со точак сам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:lud::lud:

Е сега кога те искарав малку, ќе ми кажете ли колку се ракавиците во скопје пошто тука во германијава има еден куп ама немам ориентација каде се поевтини па ако не ви е тешко да ми кажете колку коѓтаат во скопје.

Кога ќе дојдам во лето обавезно идеме на врв на водно еднаш, ама ќе ми каже ли некој дали бил на маврово на стазите летно време.
Пошто јас еднаш бев и беше екстра.

Инаку јас имам РОГ кинг 2000 пошто во моментот кога купував немаше поасално а не ми се даваа 1000 евра кај вучко, али воопчто не е лош пошто освен рамката се друго е италијанско производство.
Така да да рог се словенски али исвен тоа што се составени во словенија ништо друго не е словенско барем кај најдобрите точаци.
Не ме карај нема да ми се повтори :lazgo:

Имаш sixsixone без прсти 900 и нешто денари, еден модел со прсти околу 1200-1300 денари, и трет околу 2100-2300 денари. Одприлика тие се цените

krusha03 напиша:
Не ме карај нема да ми се повтори :lazgo:

Имаш sixsixone без прсти 900 и нешто денари, еден модел со прсти околу 1200-1300 денари, и трет околу 2100-2300 денари. Одприлика тие се цените
Абе има на пазар за 200 денари бе,на што личи тоа 1000/2000:lud::lud:

Епа брачко SixSixOne ти е марка, а овие што се сам ги шиел. гумирани ли се барем врвовите на прстите и кај дланката. Тоа ми е најважно за да се лепаз за рачките и за кочниците. Со ракавициве и малку да ја поткачиш кочницата не се лизга како со голи прсти

Jas si kupiv Rudy Project bes prsti i bea 920den. :):)
Abe daj kazete za utre 9 saat kaj ke se cekame???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom