Ej бе бајкери што направивте? Да не ја заборавивте темава? Абе јас веќе бев едно 20тина пати на водно, и почнав да барам стази и од врв до средно. Најдов доста нови стазички па ако сте за вожња кажувајте.
ЈА СУМ!!
Само да си ги средам кочниците..да ги наштелувам брзините и доагам..патем купив нова задна осовина..
идеме некој ден заедно ама ја неам ПРО бајк..ке се удоволам со точко од 100 еура..персонално средуван со ПРО РЕЈСИНГ ПРЕДНА ЅВЕЗДА (елипса) и шимано ексаш преден мењач..неможам задниот да си го наместам пошо не одговара рамот..
Али знај дека имам доста храброст за испробувања..
па има .. репарираните побргу ќе се излижат (истрошат) а и со репарираните добиваш некое чудно чувство дека имаш контакт метал-метал. затоа.. не знам која е разликата во цената од репарирани до нови ама сепак мислам дека нови се подобри.
У бајк стоп имаш ГТ бе ем иксови....тие ти се позната фирма и праат квалитетни точачиња...имаш и у Вучко некој си волф сајкл...ама не им верувам нив.Според мене ГТ е прав избор
Земав точак уште прв ден ми отпадна педалата , после ми блокираа рачките , амортизерот е како Г*ВНО , мењачи кој како ти се погоди , бандажи да не појдеш а да не скинеш шпица итн
Ваму бар ќе си платиш 1000 -2000 појќе ама ќе си имаш квалитетен точак!
Патем ќе ви ги упнам каталозите од ГТ и плус намалението на цените.. сеа е топ време да си купиш квалитетен точак.. ќе го возиш малкуа зимово , али летоска кога ќе му рипне цената ти ќе триеш руки
temava e super i me interesira bajkerstvo,imam zelba ama ja sum od ku i tuka nema ziv coek so slusnal za bmx.ama so da gi praam.a ja lud po bajk.bmx....
imam trenirano za velo-m,neznam dali ste slusnale.tamu bev izrod. go krsev trkackiot i vozev mnogu brzo.pa se muvav pozadi avta.praev ludnica na put kumanovo-sv.nikole
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.