Ај ќе се чекаме горе на првиот голем паркинг околу 9 (±10мин) најубаво и после ќе се договориме од кај ќе се спуштаме. А тие другарите што точаци имаат? А и некој друг сака да дојде? Мац, Робокап, Влатко, Декстер кој било?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
krusha03 напиша:Aбе незнам дали пишав ама ја немаше таа и земав една класа подобра SixSixOne Full Bravo 2005 модел. Еве ја овде на слика таа плавата и нормално дека со неа ќе дојдам не за џабе сум ја купил. А иначе како не ја знаеш црквата на средно, одма кај хотелот?
vlatko напиша:Според мене за евтини пари можеш да купиш Sprint точаци.
Стварно се добри само дали знае некој од каде се?
krusha03 напиша:Ај ќе се чекаме горе на првиот голем паркинг околу 9 (±10мин) најубаво и после ќе се договориме од кај ќе се спуштаме. А тие другарите што точаци имаат? А и некој друг сака да дојде? Мац, Робокап, Влатко, Декстер кој било?
Еее брат. Не да ми се иде, али не можам. Од Тетово сум, нема како да дојдам до таму.krusha03 напиша:Ај ќе се чекаме горе на првиот голем паркинг околу 9 (±10мин) најубаво и после ќе се договориме од кај ќе се спуштаме. А тие другарите што точаци имаат? А и некој друг сака да дојде? Мац, Робокап, Влатко, Декстер кој било?
Бугарски се Спринт, ја така мислам.torrent напиша:jas imam Appolon Sprint ko zedof 280$ premnogu sum zadovolen
osven guma skinato mi se nema niso drugo deseno
Made In China se
torrent напиша:jas imam Appolon Sprint ko zedof 280$ premnogu sum zadovolen
osven guma skinato mi se nema niso drugo deseno
Made In China se
DuFFy напиша:Идмееееееее....у 9 ке бидам на паркингот голем на средно
Шо точаци имаат.....ке видиш де
п.с. Крушa ке ми ја даеш кациката да ја ставам само (не ти jа возам) меракот да ми пројде
АЈ поздрав идам да си ги опраам кочниците....![]()
DuFFy напиша:Еј злобните бајкери примаат луге ко мене за на солунска ????.....и како ке се иде нагоре со камионче па до СК со точак???? валда нема солунска со точак да ја искачиваат
![]()