Бајкингот во Скопје и пошироко

• Креатор на темата Креатор на темата krusha03
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ќе се чекаме горе на првиот голем паркинг околу 9 (±10мин) најубаво и после ќе се договориме од кај ќе се спуштаме. А тие другарите што точаци имаат? А и некој друг сака да дојде? Мац, Робокап, Влатко, Декстер кој било?

krusha03 напиша:
Aбе незнам дали пишав ама ја немаше таа и земав една класа подобра SixSixOne Full Bravo 2005 модел. Еве ја овде на слика таа плавата и нормално дека со неа ќе дојдам не за џабе сум ја купил. А иначе како не ја знаеш црквата на средно, одма кај хотелот?

ej ziti sve kaciga so kje ti e full face kaj prais downhill na monteverest???bez zaebancija ozbilno.

P.S.nemozam sabajle treba da idam do tetovo na faks za ispiti i termini o ovaj onaj.posle 10 septembar mozam da idam nagore.

Aбе брат сите што возат Downhill (кај нас нема права стаза) и x-country носат fullface. Не дај боже летнеш преку фолан и на брада завршиш ќе си собираш зубите, веруј ми јас знам. Ги имам два пати предниве два зуба скршени еднаш на карате нешто ко мал се будалев паднав на брада и ми отидоа и пред некој месец на кеј ради еден копил да не го згазам преку волан на брада и отидоа зубите. А иначе возам на водно и сега нешто гледам на 24 септември може да идам на солунска глава со злобните бајкери

vlatko напиша:
Според мене за евтини пари можеш да купиш Sprint точаци.
Стварно се добри само дали знае некој од каде се?

jas imam Appolon Sprint ko zedof 280$ premnogu sum zadovolen
osven guma skinato mi se nema niso drugo deseno

Made In China se

krusha03 напиша:
Ај ќе се чекаме горе на првиот голем паркинг околу 9 (±10мин) најубаво и после ќе се договориме од кај ќе се спуштаме. А тие другарите што точаци имаат? А и некој друг сака да дојде? Мац, Робокап, Влатко, Декстер кој било?

Идмееееееее....у 9 ке бидам на паркингот голем на средно
Шо точаци имаат.....ке видиш де :):):)

п.с. Крушa ке ми ја даеш кациката да ја ставам само (не ти jа возам:pos:) меракот да ми пројде :pos:
АЈ поздрав идам да си ги опраам кочниците.... :):)

Еј злобните бајкери примаат луге ко мене за на солунска ???? :):):).....и како ке се иде нагоре со камионче па до СК со точак???? валда нема солунска со точак да ја искачиваат :)

krusha03 напиша:
Еее брат. Не да ми се иде, али не можам. Од Тетово сум, нема како да дојдам до таму. :(

torrent напиша:
Made In China se
Бугарски се Спринт, ја така мислам.
Јас имам Sprint Astra, катастрофа е, ич не ми се погоди. Затоа сеа ќе му мењам делови.

torrent напиша:

Made In China se

Не бе бугарски се Спринт. Сакаш утре и ти да дојдеш на водно?

DuFFy напиша:
Идмееееееее....у 9 ке бидам на паркингот голем на средно
Шо точаци имаат.....ке видиш де :):):)

п.с. Крушa ке ми ја даеш кациката да ја ставам само (не ти jа возам:pos:) меракот да ми пројде :pos:
АЈ поздрав идам да си ги опраам кочниците.... :):)

Леле после 28 страни успеавме да се договоривме,:vozbud:
ама не ради друго зашто јас организирав :icon_lol:
А иначе ќе ти ја дадам кацигата ако си заслужиш :star:

DuFFy напиша:
Еј злобните бајкери примаат луге ко мене за на солунска ???? :):):).....и како ке се иде нагоре со камионче па до СК со точак???? валда нема солунска со точак да ја искачиваат :)

Па не сум сигурен прво и основно точакот, а второ ти (па и јас уствари) дали ќе издржиш. Јас затоа сега секој ден му ја пичам на водно за тренинг. А иначе нагоре со камионче или комбе највероватно ќе идеме, ама ништо чудно и неколку да бидат зашто мислам дека ќе има многу луѓе. Исто се договараат горе да направат и некоја голема скара, некои фешти знам лазе ми кажуваше. А да после до Ск си возиш.

Ја ќе идам ама девет бе лудиииииии????
Ај порано жити мене :)

Не е топло ама ич не се секирај ако ти е за тоа

ај ќе видам баш....дафииии море дои на мсн нешо :)

Е јас ке дојдам до шината/набиена(шо и да и е) рака утре.......
Е сеа ако ми стане полошо може и нема да дојдам.....море ке доам шо и тииит матер :)

abe sakate so kombe da odite do vodno.e brao be svaka casst.vodno ne e nesto kojznae osobeno tezok uspon.do kaj kje idete do sredno ili vrv?

лооол кој спомна идеше со комбе за Водно......јас на Водно идам за да ме умори :):):) мада последниве неколку пати не му успева :):):)

pa ne sum procital ubao ko so treba izglea za na soluska glava??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom