Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj majke ti mile ne srackaj,sta si ti to mene naucio.A da niko nije nista naucio ti nisi ,a ima ko je ,samo sto to tebi nije bilo dostupno, ali nebi u to ulazio.Ajbg i ja sam tebe naućio sve sto znaš pa sada imaš forum a ja šutim.. Ali meni je bitno sta ja znam a ne sta drugi misle da znam... Zato nemoj ljudima tako... Jer i sam znas da na tom forumu nitko nije naućio ništa bitno.. To se radi preko skajpa kako sam i ja tebe ućio... Pozdrav.. Zelim sve najbolje..
Kao prvo nija moj forum a kao drugo nemate vi pojima sta i kako,dux jebe sta je odleprsao.I neznam sta se vi javljate koji nemate pojima sta je na foruma,razumio bih da mi je replicirao jadan koji je bio u nasem drustvu to bi vec razumio,ali nismo imali nikakvih razmjarica sa tim pa eto.Prc milojka decki uzivajte,sta vredi je jos uvijek na iptvpozitivi.SF tu si u pravu.Svaka čast pojedincima na tvom forumu ,ti nisi medju njima.A sa tvog foruma se nema šta ponjeti.A to znaš ti najbolje da je tako.Dux ti je sve reko u par reči.
Znam ja kad imam user i pass hahah@dux4 znas li ti ulaziti u panele
Iskreno.. U neke da u neke ne..@dux4 znas li ti ulaziti u panele
hvala na iskrenostiIskreno.. U neke da u neke ne..
nisi odgovorio na pm... zasto mi šalješ da ulazim u prazan panel... eno ti debug key na pm ali prazan jehvala na iskrenosti![]()
nisam znao da je prazannisi odgovorio na pm... zasto mi šalješ da ulazim u prazan panel... eno ti debug key na pm ali prazan je
nisam ja odlepršao nego sam molio da me se izbriše... pa sta imaš potrebu stalno lagati.. pa drug nisi ti centar svijeta.. tvoj forum.. na tom forumu najviše si ti naućio.. to je istinaDaj majke ti mile ne srackaj,sta si ti to mene naucio.A da niko nije nista naucio ti nisi ,a ima ko je ,samo sto to tebi nije bilo dostupno, ali nebi u to ulazio.
Автоматски споено мислење:
Kao prvo nija moj forum a kao drugo nemate vi pojima sta i kako,dux jebe sta je odleprsao.I neznam sta se vi javljate koji nemate pojima sta je na foruma,razumio bih da mi je replicirao jadan koji je bio u nasem drustvu to bi vec razumio,ali nismo imali nikakvih razmjarica sa tim pa eto.Prc milojka decki uzivajte,sta vredi je jos uvijek na iptvpozitivi.
Ako Ti to kaže, morat će Te fiknuti@dux4 znas li ti ulaziti u panele
ne razumem, sta ti znaci toAko Ti to kaže, morat će Te fiknuti![]()