- Член од
- 17 јуни 2020
- Мислења
- 50
- Поени од реакции
- 61
Moze li MAC od baklje.Da pogladam kako ta lista izgleda.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Priateli dajte nekoja VPN dobra programa ovaa nord VPN pocna da me nervire.
Touch VPN....Priateli dajte nekoja VPN dobra programa ovaa nord VPN pocna da me nervire.
Mi treba za WIN 7Touch VPN....
Ne vidim otvaranja istih foruma,ubiti 100 i nesto ljudi prati to i vecina ih je na tim forumima.Sad da ima clanova koji mogu na 5 foruma kvalitetno djelovat ne vjerujem.SF,i pozitivaiptv su forumi koji imaju najacu bazu clanova po znanju ostalo je sve sporadicno isto ko i stranke politicke kad se pojedinci zbog svog ega odvoje i krenu samostalo.Jedino je zalosno sta ti koji odose ponesu puno vrecu znanja pa se lako bahate.Sinoc sam malo gledao onaj forum i skuzio da si ti admin, morat cu se registrovati aBd
Ajbg i ja sam tebe naućio sve sto znaš pa sada imaš forum a ja šutim.. Ali meni je bitno sta ja znam a ne sta drugi misle da znam... Zato nemoj ljudima tako... Jer i sam znas da na tom forumu nitko nije naućio ništa bitno.. To se radi preko skajpa kako sam i ja tebe ućio... Pozdrav.. Zelim sve najbolje..Ne vidim otvaranja istih foruma,ubiti 100 i nesto ljudi prati to i vecina ih je na tim forumima.Sad da ima clanova koji mogu na 5 foruma kvalitetno djelovat ne vjerujem.SF,i pozitivaiptv su forumi koji imaju najacu bazu clanova po znanju ostalo je sve sporadicno isto ko i stranke politicke kad se pojedinci zbog svog ega odvoje i krenu samostalo.Jedino je zalosno sta ti koji odose ponesu puno vrecu znanja pa se lako bahate.
SF tu si u pravu.Svaka čast pojedincima na tvom forumu ,ti nisi medju njima.A sa tvog foruma se nema šta ponjeti.A to znaš ti najbolje da je tako.Dux ti je sve reko u par reči.Ne vidim otvaranja istih foruma,ubiti 100 i nesto ljudi prati to i vecina ih je na tim forumima.Sad da ima clanova koji mogu na 5 foruma kvalitetno djelovat ne vjerujem.SF,i pozitivaiptv su forumi koji imaju najacu bazu clanova po znanju ostalo je sve sporadicno isto ko i stranke politicke kad se pojedinci zbog svog ega odvoje i krenu samostalo.Jedino je zalosno sta ti koji odose ponesu puno vrecu znanja pa se lako bahate.