Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sinoc sam malo gledao onaj forum i skuzio da si ti admin, morat cu se registrovati aBd
Ne vidim otvaranja istih foruma,ubiti 100 i nesto ljudi prati to i vecina ih je na tim forumima.Sad da ima clanova koji mogu na 5 foruma kvalitetno djelovat ne vjerujem.SF,i pozitivaiptv su forumi koji imaju najacu bazu clanova po znanju ostalo je sve sporadicno isto ko i stranke politicke kad se pojedinci zbog svog ega odvoje i krenu samostalo.Jedino je zalosno sta ti koji odose ponesu puno vrecu znanja pa se lako bahate.

"Nedelja i svi smo tu, a tebe s nama nema... !"
photojoiner_photo%20(9)_1000x0.jpg

PUTUJ LEGENDO!
Автоматски споено мислење:

https://www.youtube.com/watch?v=_MLdQGYCsRI

Ne vidim otvaranja istih foruma,ubiti 100 i nesto ljudi prati to i vecina ih je na tim forumima.Sad da ima clanova koji mogu na 5 foruma kvalitetno djelovat ne vjerujem.SF,i pozitivaiptv su forumi koji imaju najacu bazu clanova po znanju ostalo je sve sporadicno isto ko i stranke politicke kad se pojedinci zbog svog ega odvoje i krenu samostalo.Jedino je zalosno sta ti koji odose ponesu puno vrecu znanja pa se lako bahate.
Ajbg i ja sam tebe naućio sve sto znaš pa sada imaš forum a ja šutim.. Ali meni je bitno sta ja znam a ne sta drugi misle da znam... Zato nemoj ljudima tako... Jer i sam znas da na tom forumu nitko nije naućio ništa bitno.. To se radi preko skajpa kako sam i ja tebe ućio... Pozdrav.. Zelim sve najbolje..

SF tu si u pravu.Svaka čast pojedincima na tvom forumu ,ti nisi medju njima.A sa tvog foruma se nema šta ponjeti.A to znaš ti najbolje da je tako.Dux ti je sve reko u par reči.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom