Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошо е во коалиција со ГрујоЗошто гомното Али Ахмети не го стават во Хаг?? Туку ставаат борци кој си ја бранеле државата
:pos2:
споредуваш криминалец со бранител/војник,дај ти се молам оди едуцирај се малку
п.с.БЕЗ недоволни и СООДВЕТНИ докази е осуден
п.п.с знаеш според меѓународното право,а воедно и според законите за одбрана/безбедност и правда на секоја држава,како се казнува ОКУПАЦИЈА не некоја територија,раселување на некои етнички заедници,убивање на цивилно население,........... или ќе биде ЈА НЕ ЗНАМ:pos2:
Цивили ама вооружени! :tv: Или си играле кантер?
Кога еден член од раководството на тие крвници (УЧК, ОНА, АНА како сакате викајте ги, исти к*р се) ќе биде осуден барем на 15 години затвор за воени злосторства, геноцид и антиуставни делувања, тогаш можеме да направиме здрав муабет. Значи, раководство, а не ситни риби! Бранителот на татковината не смее и не може да биде осуден за тоа што го чувал територијалниот интегритет и суверенитет!
ниеден од терористичкине организации не заврши овде, али тоа е сеа.
ајде уште само 5 год, се плашам дека до тогаш па ќе се повтори 2001.
зашо баш 5 год ?
CHUUUUUUUKSHHH ,JAVASH JAVASH SO GLAVATA VO ZID..... SUDIITE NE SE KORUPTIRANI SI ZNAAT ONI STO PRAVEL TARCHOova e poraz za makedonija svarno sum razocaran a da nema nitu edne Albanec osuden apsurd a via amerikancite mamto nivno kako moze oni sekoja den vrsat napadi so bespilotni letala i ginat mnogu nevini zrtvi i nikoj ne odgovara a nie da odgovarame i toa e prav
ama nie sme krivi kako poveke sloboda na Albancite taka tie se posilni kako na malo dete koga ce mu popustis ono ne znae kolku e dosta site prava gi imaat i uste sakaat pa poveke vece prava imaat od makedoncite sakaat sega i makendoiija da ja delat so e naucna fantastika
COVECKOTO OKO E NENASITO KOKU POVKE MU DAVA SEKOGAS SAKA USTE POVEKE a ce ima pak pukanje vaka kako sto ode
:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:
;3567272 напиша:Зошто гомното Али Ахмети не го стават во Хаг?? Туку ставаат борци кој си ја бранеле државата
ниеден од терористичкине организации не заврши овде, али тоа е сеа.
ајде уште само 5 год, се плашам дека до тогаш па ќе се повтори 2001.
[/INDENT]ZATOA STO AHMETI NE UBIVAL NENAORUZHANI CIVILI
/gone/ СРАМОТА не само за нашата ТАТКОВИНА туку и за [B напиша:СИТЕ МАКЕДОНЧИЊА [/B]