Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
имаше порано овде еден кого си го викав пиколо, изгледа ти си вториот искомплексиран , кој сила покажува на понежен пол....нека ти порасне, па можеби ќе размислам за нацицувањето:)
Не,млада воопшто не си во право,кај виде овде покажување на сила и физичко насилство? Ај те молам не ми превртувај зборови и не ми глуми жртва,како прво не потребно ги изеде гомната па јас ти вратив на соодветен начин. Поздрав :back:(еве ти малце нежност) :icon_lol:

П.С. Пораснат е тој,оди тебе те чека :pos2:

Кај е Ѓорѓи? оваа недела нигде не го гледам

Не треба да понижуваш тоа што е од Кавадарци,проблемот е што сите беа пијани и збеснаа а и тој нормално и навистина си го заслужи, а за дијалектот дефинитивно тој и Мима двојат од сите и се интересни :)
dodaj go strumka

Како се викаше песната што ја играа/пееја од Ареа... ПОБРЗОО

Изгледа, се имат скарано овие од Сам свој мајстор... Не се имат ебено, веќе неколку денови...:pos2:

Му нацртале крст на чело дур спиел тој муслиманот со долгата коса,се закани дека кога ќе дознае кој е ќе го тужи.

Му нацртале крст на чело дур спиел тој муслиманот со долгата коса,се закани дека кога ќе дознае кој е ќе го тужи.

а кој е мусалиманец? тој од гостивар што е или од кај и да беше малку албански му е нагласакот на зборењето

а кој е мусалиманец? тој од гостивар што е или од кај и да беше малку албански му е нагласакот на зборењето

Ne e toa albanski naglasok smukle toa e Mijacki dijalekt... Inaku deteto e glupo ko kur mislam deka bese od nekoe gostivarsko selo rekanskiot kraj tamu nema Albanci za tvoja informacija Torbesh e.....

Imeno da ne go zaboravime i vtoriot Torbesh vo shouvo Edvis Halimahich moj drag bratuced

Ne e toa albanski naglasok smukle toa e Mijacki dijalekt... Inaku deteto e glupo ko kur mislam deka bese od nekoe gostivarsko selo rekanskiot kraj tamu nema Albanci za tvoja informacija Torbesh e.....

Imeno da ne go zaboravime i vtoriot Torbesh vo shouvo Edvis Halimahich moj drag bratuced
OK немора да се нервираш и караш одма ја од кај да знам што е он не сум го праел ја детето

Во финале влегоа Гоце,Ангела и слаѓан,само свињата слаѓан да не победи.

Кумановката не влезе? :pos2:
Во недела конечно завршува

Слаѓан е закон. Им го плеснува у фаца...Одличен карактер, свака част...

конечно ќе заврши,уште фарма да заврши и малку раат да бидеме од реалниве шоуа ,сакам малку пауза од вакви работи по телевизииве кајда да свртам даваат некое реално шоу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom