Абе нема везе.Па ако обрнувам внимание на се шо не ме бендисува треба да бидам ептем големо злопамтило,ама поубо ми е кога на никој не му памтам нишо.Некогаш си велам-е ова не му го заборавам-ама после некое време си велам-ај шо гебам.
Ne s e lutam dolgo koga nekoj nesto ke mi napravi loso mozebi treba no...sepak ne go zaboravam losoto,i ponekogas na nekoj i vrakam koga ke mi se pruza prilika
злопамтило сум да ама само за мене, или подруго кажано го паметам злото што ми е направено ама никогаш и никој не и нема да го осети како повратен удар.
Не ,не сум злопамтило.Што и да ми направат брзо ке го заборавам,или пак ке остане негде затаено во длабочините на моето срце,затоа што доколку мн.ме повредат да го заборавам тоа целосно нема шанси мегутоа да го притаам можам.И гледам со никој да не сум замерена и да не се карам ,така ад не сум злопамтило.
Ги памтам само лошите работи кои биле направени намерно и кои мноогу ме повредиле иако се понашам поинаку.И кога тие ке заборават дека ме повредиле (ама само мнооогу ако ме повредиле и го направиле тоа свесно) тогаш враќам (ми се случило да вратам мноооогу малку пати).Што знам и сум и не сум злопамтило зависи за какви работи.
Еј ме заебале многу пати и знам кога, кој и зашто ме заебал ама шо знам не ми е филм сеа да им враќам мило за драго. Секако знам сега како да не ме заебет пак и сепак довербата е помала ама не сум злопамтило. Е сега не ме заебал некој по некое битно животно прашање така да шо знам можит и сум злопамптило брбррбрб....
Ги памтам лугето кои ме повредиле, настаните кои ми се случиле по нечива вина... Не можам да си го трошам времето на луѓе кои не се доволно вредни за тоа.
На моја голема жалост не сум злопамтило... Цело време форгивувам енд форгетувам. А баш би сакал да можам онака да памтам кога ме заебале па да вратам, ама јебига- мутав чоек.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.