Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ja mozam da prostam no ne i zaboravam.Nikogas ne vrakam.

NEKO TO OD GORE VIDI SVE

IGI напиша:
Си живеам по она Forgive, but never forget.

Се согласувам со тебе. Знам да простам, но знам и после некоја ситуација да сметам некого за најголемо ѓубре на свет.

uuuuuu lele lele samo nekoj da ne mi zgresi:nerv: :nerv: :nerv:

no se vo svoe vreme

крв за крв :icon_mrgr
не, се зезам му простувам на тој што ми згрешил али не заборавам нормално

Е да ви кажам дека јас сум премногу злопамтило.
Незнам што е работана ама ич непамтам, и ова ми е дезавантаж на факултет :D
Незнам и ја што да прам!!!
Ако имат некој некоја рецепта против злопамтило нека кажвит? :D

Не баш, најдолго 2 недели ми трае лутината, после заборавам :)

Za zal Ne. Lutinata mnoogu brzo mi pominuva... Luta sum samo nekolku saata(ili eventualno denovi), ali posle toa skoro i zaboravam koj i sto mi napravil... ali se trudam da ne zaboravam:)

abe jas sum zlopamtilo golemo:) toe takov sum abe ako ne mu vratam ke puknam :P

Никогаш не правам зло (свесно), можеби затоа памтам, многу, ...не работи кај мене Delete.:kafe:

Памтам бе, памтам и зло и добро шо ми направиле некои личности...ама не сум воопшто одмаздољубива, ама кога ќе им се стори "нив" тоа што го заслужуваат...ммм, потајно си славам :twisted:

kako sto povekjeto rekoa - mozam da prostam,ne i da zaboravam...za mene povekje bi odgovaralo samo pamtilo(ne postoi vakov zbor valjda :) ) posto pamtam se-i loso i dobro...e sea mozam da go potisnam toa i da mislat deka sum go zaboravila i koga najmalku ocekuvaat da im go spomnam...kako i da e kraen zaklucok -DA zlopamtilo sum :)
sto bi rekol BuSHaV slonot nikogas ne zaborava ili taka neso wese :)

Повеќето од луѓето во принцип се злобни и љубоморни, па никогаш не ме изненадуваат нивните постапки кои се предизвикани од овие причини. Од ситните "злочковци" се дистанцирам, и ги нервирам од дистанца. Оние, позлобните кои праат беља на рефус, секогаш ми доаѓаат на пенал. Или се врти тркалото, или јас го вртам накај нив. Не останувам никогаш должен. Кога тогаш, ќе платат.

Да. Посебно кога се работи за некое лошо врз другари и пријатели. :star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom