Е да ви кажам дека јас сум премногу злопамтило.
Незнам што е работана ама ич непамтам, и ова ми е дезавантаж на факултет
Незнам и ја што да прам!!!
Ако имат некој некоја рецепта против злопамтило нека кажвит?
Za zal Ne. Lutinata mnoogu brzo mi pominuva... Luta sum samo nekolku saata(ili eventualno denovi), ali posle toa skoro i zaboravam koj i sto mi napravil... ali se trudam da ne zaboravam
Памтам бе, памтам и зло и добро шо ми направиле некои личности...ама не сум воопшто одмаздољубива, ама кога ќе им се стори "нив" тоа што го заслужуваат...ммм, потајно си славам :twisted:
kako sto povekjeto rekoa - mozam da prostam,ne i da zaboravam...za mene povekje bi odgovaralo samo pamtilo(ne postoi vakov zbor valjda ) posto pamtam se-i loso i dobro...e sea mozam da go potisnam toa i da mislat deka sum go zaboravila i koga najmalku ocekuvaat da im go spomnam...kako i da e kraen zaklucok -DA zlopamtilo sum
sto bi rekol BuSHaV slonot nikogas ne zaborava ili taka neso wese
Повеќето од луѓето во принцип се злобни и љубоморни, па никогаш не ме изненадуваат нивните постапки кои се предизвикани од овие причини. Од ситните "злочковци" се дистанцирам, и ги нервирам од дистанца. Оние, позлобните кои праат беља на рефус, секогаш ми доаѓаат на пенал. Или се врти тркалото, или јас го вртам накај нив. Не останувам никогаш должен. Кога тогаш, ќе платат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.