Заинтересирани за Windows 1.03?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.248
Поени од реакции
12.464
Носталгичари сте? Ви фалат старите добри времиња? Еве како да се потсетите на на нив. Ее, беше тоа некогаш.

Андроник напиша:
Носталгичари сте? Ви фалат старите добри времиња? Еве како да се потсетите на на нив. Ее, беше тоа некогаш.

eeee......bese bese kako :)

е беше... ама јас тогаш уште се радував на nintendo

искрено речено не се сеќавам јас на Windows 1.03 зш ја имав 4 нинтенда 2 PlayStation 6 цркнати телевизори и сеа сум на втор комјутер и на двата користам Windows Xp И Linux

Еххх....ми текна ко одев кај вујкоми само за да играм на компјутер...:cheeky1::icon_frow

Ја на првиот што се секавам беше Windows 95. 6-7 гидини имав. :icon_lol:

го растурах пирате пинболо :)

Пред само неколку години, изработката на Windows 3.1 (или некоја постара верзија) претставуваше неверојатно постигнат успех во полето на информатичката технологија, а сега ни останува само да се потсмеваме на старите „добри” времиња. Штета што денес луѓево забораваат кој го роди ИксПе-то. :aplauz:

:icon_lol: лејј од коам неам видено Windows 1.03 ме фаќа носталгија :) по старите добри времиња со големите диекстки :) па играње пак ман деем!

Se sekavam u osnovno imavme taka neso i mnogu bese zakon ama pacman nemase ko so znam jas samo tetris :):):):)

Во Windows 3.1 (РС 486) игравме Супер Марио, тетрис и некои други смотани игри.

Stalingrad напиша:
Во Windows 3.1 (РС 486) игравме Супер Марио, тетрис и некои други смотани игри.
Abe smotani ama i denes da gi igras ke ti bidat interesni. Denesnive igri koga ke gi izigras ti zdosaduvaat i posle gi bataluvas.

Е да, имаш право. Тие игри и сега да ми дадеш да ги играм ми се интересни. ДОС игри - Закон!

Ви текнува на Лотус?:icon_lol:

lotus3.png

Андроник напиша:
Ви текнува на Лотус?:icon_lol:

lotus3.png

leeeej so grafika ima auu.........................zakon ej......za ovaa igrica da ja igras, treba da ja imas jaka grafi4ka a? :nesvest::kez:...od dos mi se sfiga edna so kamenko mislam deka bese epten dobra :) ako ja ima nekoj neka ja uplodira :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom