Група Г (Бразил, Народна Кореја, Брег на Слоновна Коска, Португалија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајмооооооооо леле колку ми се напраи мерак ејјј!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво Корејци! Е ова се ѕверови!
Замислете уште еден да можат сега во последни мигови да стрефат а?

Неможат уште еден... Но со ваква игра 60% можат да продолжат во 1/8 финале.:)

Играат со срце,не се предаваат.Примија гол што ниеден голман на светсково не би го фатил. Се надевам ке изиграат добро со БСК и Португалија :D

Браво за Северна Кореја и за борбеноста што ја покажа. За Бразил немам коментар се на се очајни.

Брееее шо ти значи комунистички режим! Тврд орев! Како и да е секоја чест за Бразил ама... браво и за Северна Кореа!

Интересна утакмица вечерва,додека јас очекував Бразил да ги потопат жутиве,овие да ти знаеле да играат асално фудбал :)

Мајкон зверка со голот,секоја чест,најдобар гол до сега воопшто на Светсково !
Кака дупе...
Робињо зверотиња,Мело стандард,останатите на ниво си изиграа.

Него ова Корејциве ме изненадија со играта,не се плашеа да ги нападнат Бразилциве мушки,им се исплати барем гол дадоа.

Ова беше 50% од Бразил... Браво за С Кореа во секој случај нема од што да се срамат изиграа колку што можеа. И колку само секој сакаше гол да даде - посебно дечкото што плачеше на почеток.

Слаба игра на Бразил... али и неможе селекција која е навикната да игра по земја и со финти, да игра против цел тим на Кореа пикнат у шеснаесетник. Угушени беа.

Едино Робињо, Алвес и Бастос покажаа нешто, другиве слабо...

Сепак ова беше врв на слабото и под очекувања прво коло (без разлика на утрешните дуели, сликата за првото неефикасно коло нема да се смени)

Е така си мислеа Бразилциве, ќе се прошетаат по терен и ќе бапнат 4-5 гола, па не се Германија ебаго.:)
Искрено ме изненадија Корејциве, не знаев дека ваков тврд орев биле. Ќе им кочи на Португалија.:)

Е така си мислеа Бразилциве, ќе се прошетаат по терен и ќе бапнат 4-5 гола, па не се Германија ебаго.:)
Искрено ме изненадија Корејциве, не знаев дека ваков тврд орев биле. Ќе им кочи на Португалија.:)

Ќе ги видиш ако се паднат со Германија кои се :)

Ќе ги видиш ако се паднат со Германија кои се :)

Слободно, ама ич не се секирам.:wink: (не го кажувам ова само ради натпреварот од некни, го следам одамна овој тим на Германија, знам за што се способни) (али за на друга тема е овој муабет.)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom