Група Б (Аргентина, Нигерија, Јужна Кореја, грција)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јужна Кореа напреддддддддддддд.Гејците губат гарант од кај знаат тие со е фудбал мамето.
Туку дај да видиме шо ќе се случи со Аргентина ептен ме интересира како ќе биде поставена играта на Марадона(сељакот).
Со составот што го поседува јас ќе стигнам барем до четврт финале ако не повеќе.:vozbud:

Денес цела Македонија за Јужна Кореја!!! :tv:

Напред браќа Корејци и јужните и северните, битно овие од југот да го примат денес.

Поооо Грциве појма немање од фудбал еј! Корејчињава топката им ја загинаја.

Абе нормални сте, 1000 денари да ми дааат не ја гледам оваа утакмица. :)

Колку ми е кеиф што губат грчиштава еј!!!

Асален линк за стрим?

Педериштата се изгубија, сега уште Ли да им го пуштат тој од Ал Хилал што играше во Борусија прво и толку им е на Грците.:)

Зооооооооошто бе го утна зицерот Жолтко Јонг Сунг Ким бе зоооооошто... 2:0 да беше па петарда да им збрцавте в г'з во второ...

Добро и вака не е лошо им ебат матер техничари се 5 пати подобри, за побрзи да не правиме муабет, тактички подобро играат а што е најсмешно и во воздух многу добро се носат. 10 цм се повисоки во просек педерчињава а примија гол после нафрлување лулз хара-кири масовно нек си направат...

мадафакери Корејци, докрајчете ги говедата!

--- надополнето ---

That's What I'm Talking About!

Незнам дали некогаш сум се радувал вака на гол на играч на Манчестер Јунајтед. хахаха
Пуур Пууур Грекос!
Сакам без ниеден постигнат погодок да завршат. Исто како Србија на мислам дека Европското што беше... без ниеден поен.

Што ми е мило што губат грчиштата :). Нека ги наполнат со голови!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom