Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

• Креатор на темата Креатор на темата IV43
  • Време на започнување Време на започнување
најубаво нешто е тоа што мајка ми и татко ми, ми подариле живот. да живеам да, станам нешто во животот

Ми го разубави 22риот роденден... Креативно, со многу љубов.
Претходно си ги мразев родендените.

Секој ден ми кажува колку сум му посебна, убава, силна.

И начинот на кој ме гледа... Тоа е најдоброто нешто што некој го прави за да се чувствувам посакувано и сакано!:back:

Кога сите чупиња во класот гласаја за мене кога требаше да избериме претседател!:vozbud::pos2:

Секојдневно моите блиски прават добри работи за мене а јас понекогаш и не стасувам да им се заблагодарам.Најубавото нешто е што остануваат тука и покрај сите мои глупости :pipi:

1.кога на чколија ми донесоја торта и кога цел клас јадевме
2.кога еден друга пред еден кашиф извика дека сум најдобрата ученичка во класо негов:kesa:
3.кога ме одбраја за претседател за класо

Паа што знам има многу работи не би можел да издвојам сега. Али во главном го имам тоа доживеано од најблиските мои.. :wink::wink:

Член од форумов ми посвети топик. :icon_lol: Aли srsly, седев до шеска окезена минути и минути. А дента до тогаш се немав насмеано ни најмалце.

Па има доста убави работи некој што рекол за мене и некој што направил...али не останале целосно меморирани во мојот мозок а тоа значи дека нештото било површно!

Обично убавите зборови ги оставам за другите, а убавите работи настојувам да ги правам сам за себе. Не верувам дека некогаш некој би направил нешто толку многу за мене.

Секој пат коа ќе ми каже, те сакам. Oh, what a feeling <3

Никој не кажал ништо убаво за мене нити па направил.

денеска ми кажа едно машко дека сум била уба..:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::back:

Еноставно, најјубавото нешто за мене во животов е што ги имам најдобрите родители на свет и најсовршениот дечко кој може некој да го посака ... Не се опишуваш со зборови, бубу :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom