Dream Theater

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Dream Theater си се совршенство.Нема многу бендови со екипа како што имаат тие.Петручи и Портни се закон комбинација,темите кои ги обработуваат се закон,и според мене сите албуми им се добри.кој ги слушал подобро знае дека сакаат да експериментираат.Група која нема што да каже ново мислам дека треба да се распадне.А Dream Theater секогаш знаат да изненадат со нешто ново.И со самото ова Октавариум е оправдано екпериментален и многу добар албум.

No comment. Мој омилен бенд. Совршено. Неотсвирливо. Неповторливо.

Мада Октавариум ми е малку чуден и смирен албум во однос на тоа што DT правеа... Али ај може треба да го слушам уште неколку пати детално!

moTaro напиша:
Мада Октавариум ми е малку чуден и смирен албум во однос на тоа што DT правеа... Али ај може треба да го слушам уште неколку пати детално!

Малце тупат со тоа електрониката али добар е.....
Предходниот е многу боље....

Train Of Thought

Јас ги засакав Дрим со Awake, мене ми е најомилен албум.

месецов биле у Љубљана имале концерт, штета што ни е далеку словенија, добро не толку далеку ама ипак далеку поради визи и срања

Кој е вокалиста да го еам шубаф глас имат? иначе јакиии се..

Sea u momentot go slusam Octavarium. Virtuozi bratcinja, virtuozi se !!!
Pozdrav

ако негде на светоф има вонземјани, тоа се DREAM THEATER најзакон луѓе ни самите не знаат шо праат, воедно и брзо, и мелодично, и страшно добро усогласено. ЅВЕРОВИ

kiro hametovski напиша:
ако негде на светоф има вонземјани, тоа се DREAM THEATER најзакон луѓе ни самите не знаат шо праат, воедно и брзо, и мелодично, и страшно добро усогласено. ЅВЕРОВИ
Знаат знаат.....убаво си знаат они шо праат..

баш сеа ги слушам...а не ги слушаф подолго време и сеа буричкаф тука па ми текна...шо сум праел ја бе...од сеа коњска доза DREAM секој ден!!:music3::music3::music3::music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom