Алергии

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
И јас имам такво нешто сеа , мислам јас и братми , незнам до што е но ми се појавуваат на неколку места како каснатини од комарец и чешаат , беше братми на испитување и ништо исти срања му зборат , а тоа не да нема врска али ај нека му биде на тој МИТОлогистот таму... така да ако имаш некој совет кажи ми . :smir:
Ејјј незнам..користев некоја крема препорачана од приватен доктор,наводно имал дипломи бла бла.И на местото каде што ми се појавуваше алергијата се мачкав со кремата и тоа ми се сушеше и се лупеше.После срамови не можев да излезам на улица.Сред лето цела исончана само на тие делови бледа:kesa:Али ај да се распрашам по дома што сум користела и кој е тој доктор,па види..вреди да се проба

Се плашам дека добив една, уште не знам на што, се надевам ќе испадне само акутна.

Јас сум алергична на јагоди. :toe:

Како помал сум бил алергичен на убод од инсекти, но сега не сум на ништо алергичен.

Леле со алергии сум уште од раѓање :nesum:
Погадна работа нема од тоа. На се живо бев алергична :jaj:
Каде се не сум била, кај кој лекар, али едноставно ништо не ми помагаше.
Така ми беше се некаде докај 4то одделение. Од тогаш алергија ми се појавуваше само во одреден период од годината [најчесто зима и пролет].
А сега па, да чукнам во дрво :uvo: оваа година за прв пат не се исфрлав. :vozbud:
Се надевам дека ми пројде само од себе со пубертетот... :toe:

Алергична сум само на сенф :pipi: Ништо повеќе :helou:

па за ништо ама ништо немам алергија... барем до сега не сум оркил...XD

аааааааа..... па на мачки сум онака... а у последно време и од сонце се исфрлам многу... :toe:

алергичен сум на прашина и сега излезе дека сум и на нешто друго ама незнам што е. сабајлево кога станав отечено ми беше и уште ми е оково ,само едното, и имам пликови околу него. кивам и очиве ми солзат :nesum:појма немам што би било .

Во последно време ми излегуваат мали гливици на рацете, па сакам да прашам како се праи алегро-тест, да проверам да не се од алергија случајно? Мислам која е постапката, дали треба предходно некои прегледи да се праат или нема врска?

Во последно време ми излегуваат мали гливици на рацете, па сакам да прашам како се праи алегро-тест, да проверам да не се од алергија случајно? Мислам која е постапката, дали треба предходно некои прегледи да се праат или нема врска?

Оди во Авицена, иако и таму не е сигурно. Ти земаат крв само, и по некое време добиваш резултати. Ама ако ти излегувааат такви гливици, боље иди на кожен лекар на консултација прво, па ќе ти кажат што да направиш.

Инаку, алергична сум на марихуана.

Јас сега за сега немам откриено алергија на мене, и сигурно не сум алергичен од најобичните и најосновните алергии, доколку сум алергичен сигурно е некоја несекојдневна алергија

Оди во Авицена, иако и таму не е сигурно. Ти земаат крв само, и по некое време добиваш резултати. Ама ако ти излегувааат такви гливици, боље иди на кожен лекар на консултација прво, па ќе ти кажат што да направиш.

Инаку, алергична сум на марихуана.
Аха, фала. А колку пари е одприлика? А иначе пијам апчиња ама се уште не се повлекуваат скроз.

Аха, фала. А колку пари е одприлика? А иначе пијам апчиња ама се уште не се повлекуваат скроз.

Ејј врска неам... Ќе се распрашам, ама не верувам дека е повеќе од 500 денари. А за лекови, даваат или некаква маст, или лоратадин/авил/летизен. Ја ги пијам сите три :)

Немам испитано на што сум алергичен ама веројатно поленот ми е слабост... скоро секогаш на пролет... особено кога почнуваат оние топлите ветрови, едноставно имам чуство дека ќе ми испаднат очите, ме печат, ме чеша и кожата и да доста трепкам со очите бидејќи постојано ги осеќам како суви :S

Инаку има и доста фини алергии... како помала сестра ми беше алергична на чоколадо, цела се нафрлаше и често повраќаше... ах колку само чоколади тогаш изедов гг: ...ама за жал и помина а плус веќе не и носат чоколади кога идат... а ни мене :( fuck :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom