visnecrew09PP
ZZZZZ
sreda+dozd = slaba posetenost
ali na koj mu se odi ke odi
:motor: go to bt:helou:
ali na koj mu se odi ke odi

:motor: go to bt:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pезултатот заврши 1:0 за пелистер,дефинитивно наместена утакмица,до душа и реално..по мизерна утакмуца немам гладано,ова е веќе жално
Пелистер моментало брои 45 играчи од кои се сите до еден дрва
Pезултатот заврши 1:0 за пелистер,дефинитивно наместена утакмица,до душа и реално..по мизерна утакмуца немам гладано,ова е веќе жално
Пелистер моментало брои 45 играчи од кои се сите до еден дрва
баш така е пријателу,најголемиот проблем е кај ФФМ..се разбира кога нема пари лигата нема ни квалитет.Во нашава лига 90% од играчите се дрва, а останатите 10% камења...
Се молат да направат трансфер во Азербејџан и Грузија, повеќе коментари за квалитетот на нашиов фудбал и лига не се потребни![]()
Во нашава лига 90% од играчите се дрва, а останатите 10% камења...
Се молат да направат трансфер во Азербејџан и Грузија, повеќе коментари за квалитетот на нашиов фудбал и лига не се потребни![]()
Јас сакам само да прашам зошто сум баниран, не навредив НИКОЈ, само напишав дека ги дупе*ме мајмуни, а то така беше напишано и на многу други форуми, незнам зошто то го свативте како НАВРЕДА кон некој член, се надевам дека казната ќе ја намалите... позз 110%ЗеленоБел
zelenobel me zamoli da vi go kazam ova