Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
А што е со моментот кога ќе се сретнете насамо со измуваната/измуваниот и.... онака се зјапате како да не се познавате а тешко дека не се познавате.... одвај доаѓа момент збор да се каже... глува тишина....

А што е со моментот кога ќе се сретнете насамо со измуваната/измуваниот и.... онака се зјапате како да не се познавате а тешко дека не се познавате.... одвај доаѓа момент збор да се каже... глува тишина....

А кој вика дека ќе се сретнат? Ако е мување и размена на плунка за една вечер, не мораат ни броеви да разменат.:)

Мување на прв поглед ми се случило многу пати.. баш ми е онака интересно, некоја шо не ја знам, речиси ни името не и го памтам шо ми го кажала пред 10 минути..

А кој вика дека ќе се сретнат? Ако е мување и размена на плунка за една вечер, не мораат ни броеви да разменат.:)

Значи која е целта на истото ????

и опет се навраќам на мојот пост дека сме слични со животните и дека сето тоа е стимулација на нашите тестостеронско/естрогенски нагони. :baeh:

Па во некои ситуации прашање е дали ќе се познаете или да бидам попрецизен дали ќе се сетите еден на друг:pos:
п.с. Не дека мене ми се случило, ама секако има такви случаи.:)

Абе уба работа како нема да се сетиш?Ако се сретниш пак ако не нешо друго барем едно здраво може да се каже.
Јас многу глупаво би се чувствувала ако некој со кој сум се мувала не ме познае...Прам муабет ако се видите во блиска иднина не за неколку години...

JAS BI SUM SE SOGLASIL ZA TOA,,MUVANE NA PRV POGLED,,BIDEKI POVEJKE PATI MI SE IMA SLUCENO,PRV PAT DA SE VIDIME I PO ZAPOZNAVANE DA SE SMUVAME.SE NADEVAM DEKA TOA SE SLUCUVA KAJ POVEJKE OD VAS.POZNAVAM MNOGU DRUGARI NA KOI MI SE SLUCUVA OVA,POSLE ZAPOZNAVANE MUVANE.

[Напомена од FortunE: во иднина не пишувај со големи букви, читаме и мали. Исклучи CapsLock]
Bravo za tebe i tvoite drugari.
Nikad ne mi se slucilo,a i nema da se sluci.:drk:

Nikad ne sum se muvala na prv pogled i nikad ne bi se smuvala. Epten mi e glupo da ne mu go znam ni imeto na nekoj a da se lapam so nego. Neodamna bev svedok na vakva situacija - muvanje na prv pogled. Edna prijatelka se smuva so eden sto dojde i samo i rece dojdi nadvor so mene, se vraka cela razbusavena i site ja prasuvame sto se sluci. Koga kaza deka se smuvala prvo sto ja prasaa site bese koj e tipot i kako se vika. Nitu znaese koj e nitu kako se vika. Pa poglupo nesto od vakva situacija mislam deka nema. Ne bi se smuvala so nikoj za koj nemam nikakvi custva ( ne mora koj znae sto da osekam prema nego, no ako sum ramnodusna, ako nemam barem mala "iskra" kon nego ne bi se smuvala ).

Ќе си се поздравиш фино лепо, кај си шо прајш добар и чао тути.
Не ми се десило да не останам ич у контакт со тип со кој што сум се мувала а и да не останам се поздравуем бар посекако коа ќе се видам. Освен ако не дојде до карање ама тоа ќе значи не останало на едно гледање.
Не е толку страшно бе аман.

Мене ми се има случено само еднаш...И неможам да кажам дека се каам..Бидејки од тоа излезе нешто убаво :cheeky2::wub: Иако не сум баш за таа ствар..

Па се видов еднаш со девојчето, вториот пат коа се видовме се смувавме и по некое време се фативме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom