Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
Или до мене е или тука нешто невозможно се дешава.
дајте бре доста се прајте сите поштењаци, сакате да ми кажете дека со секој со кој сте разменувале плунка до сега сте иделе?
или предходно ве однел/а дома да се запознаете со родителите па сте се бакнале, за да не испадне на прв поглед?
дајте бре, што сте праеле на 13/14 години? да не сте имале сите сериозни врски и сте останале со таа една сериозна врска?
Сум разменувала плунка на прв поглед да, иако се разбира не во првиот момент кога сме се здогледале..фала богу паднал некој рендом муабет пред тоа.

Ало цури, кај замина моралот? One night stand е најниското нешто шо може да го постигне една девојка во животот. Секако, освен заработката на тротоар, а ко шо глеам ако почнат некои од овде да ги наплаќаат еднодневните авантури, имаат добри шанси и до таму да стигнат. Факт е дека ако машко смува некоја за една вечер, ќе е фраер во друштво и во околината... А ако женско тоа го направи, ќе биде фраерка во друштво и ку***рва во околината. Радодајки има многу на форумов, и не, не е за фалење то шо го прајте. Флерт со пола Македонија, и тоа што ве поминал пола форум (значи пола форум ве поминал вас, а не сте поминале вие пола форум, како што милувате да кажите) воопшто не изгледа добро во очите на поморалните, поморалните луѓе. Гнасно изгледа.

Ама ако, има на форумов и ловци на такви женски, целта ќе си ја постигните и вие и тие.
Балкански менталитет, или повеќе.. македонски. Во секоја малку поцивилизирана држава, тоа е секојдневна појава ( мувањето, а ако има и дополнителна хемија следнува секс ), ама добро, таму никој не се замара што мислат другите за него и секој си гледа за самиот себе, да му биде убаво да и си ги задоволи своите потреби.

Пре би рекла таму никој не се замара со кафе трач муабети кај што секоја што има легнато со појше од ниеден/ што се облака провокативно/ што е дрска со другите е курва, а секој тип што ја има мувано/е*ено фраер.. Кој ја нема - глуп. Кој иде со неа уше поглуп. Ма ми смо Балканци.. Ако не сме ние плитки у размислување и со тапа менталитет кој ќе биде? Нема интересно да е :wink:

Балкански менталитет, или повеќе.. македонски. Во секоја малку поцивилизирана држава, тоа е секојдневна појава ( мувањето, а ако има и дополнителна хемија следнува секс ), ама добро, таму никој не се замара што мислат другите за него и секој си гледа за самиот себе, да му биде убаво да и си ги задоволи своите потреби.

Другар тука луѓето живеат за комшиите и за позитивните коментари , а во останатиот Фенси , заблуден и изфантазиран свет луѓето се сексаат на секое ќоше , не гледаат на својата гордост само да се има нешто да се плесне по газето .. абе ај не се лажете , не се замарале што мислат другите , па се прашувам кој татко ке ја даде ќеркаму на некој што изиграва жиголо у маало , дај бе малце влезете у реалност , има хемија , се запознавате и тогаш паѓа некое мување , а не типот влага у дискотека , цељи кон некоја со пешкирче умотано околу половина , пола голгз ... и што да заклучи човек .. дека типката недошла да стимулира хормони у дискотека. Тоа е .. Др.Аган В учиќ општество јбга. :tapp:

Da luge i ja ssum protiv muvanje na prv pogled!!!!No sto da pravam ako se zapoznaam so nekoj tip dobar ubav intelegenten .......... !!!!:back:Sto ke mi simnuva zvezdi,,i ke veti deka ke mi se javi>...saka nesto seriozno.....!!!!!!nemozam da go odbijam!!!!

Da luge i ja ssum protiv muvanje na prv pogled!!!!No sto da pravam ako se zapoznaam so nekoj tip dobar ubav intelegenten .......... !!!!:back:Sto ke mi simnuva zvezdi,,i ke veti deka ke mi se javi>...saka nesto seriozno.....!!!!!!nemozam da go odbijam!!!!

Тогаш очигледно не си против тоа.Не може да правиш нешто што не сакаш, а истото да ти причинува задоволство.

Абе подобро Балкански менталитет од колку на пример либерална Холандија каде почнаа така, ,,не ми е гајле што мислат за мене ја си имам нагони(зашто како сакате викајте го мувањето на прв поглед тоа ти е задоволување на нагон, па ако заврши и со секс ти е баш ко животињите)'' Сега луѓето си имаат црвена улица каде си бираат курви на излози и Партија на братство и разновидност (која ги брани правата на педофилите). Да не правиме муабет за легаризирање на мара и хашиш...

Ова го пишувам од пуста надеж дека ќе престанеме да копираме се туѓо (во случајов либерално), а да плукаме по нашата македонштина како нешто што е гарантирано погрешно. Ги гледам девојчињава по градот со нивните либерални деколтиња и сукњички, па ко што гледам и устиња и лиги и си мислам ,,што правиме" ?

Абе подобро Балкански менталит од колку на пример либерална Холандија каде почнаа така, ,,не ми е гајле што мислат за мене ја си имам нагони(зашто како сакате викајте го мувањето на прв поглед тоа ти е задоволување на нагон, па ако заврши и со секс ти е баш ко животињите)'' Сега луѓето си имаат црвена улица каде си бираат курви на излози и Партија на братство и разновидност (која ги брани правата на педофилите). Да не правиме муабет за легаризирање на мара и хашиш...

Па ние не сме суштества а ?? несакам да вршам дискриминација , но веројатно незнаеш што се случува во оние привилегирани семејства и сталежи во големите земји ( па и кај нас) , од што немаат како да се задоволат ,се им е приуштено , огромна сатисфакција им преставува да прават оргии и животински работи неприватливи за нас обичните луѓе. така да сите сме животни на некој начин , човечкото око е ненаситно ...

Па ние не сме суштества а ?? несакам да вршам дискриминација , но веројатно незнаеш што се случува во оние привилегирани семејства и сталежи во големите земји ( па и кај нас) , од што немаат како да се задоволат ,се им е приуштено , огромна сатисфакција им преставува да прават оргии и животински работи неприватливи за нас обичните луѓе. така да сите сме животни на некој начин , човечкото око е ненаситно ...

А ја па будала мислам сеуште човекот може да си го контролира сексуалниот нагон, ама гледам на темава не е така. Ние ептен се вративме во природата.
Јас убаво си напишаш што мислам за големите земји и нивните оргии по примерот за Холандија, а човековото око ненаситено може да биде и ненаситно за убави работи место за оргии. А нивното око може натаму забегало заради менталитетот во државата што го имаат.
Испаѓа не е најлош баш во се нашиот македонски менталитет.

На прв поглед интелегентен,не знаев дека по фаца се познаваат..:pipi:..
За темата,зошто да не мување на прв поглед,но за тоа е пресудна страста,понекогаш можеби алхохолот или сл..Но во најголем случај виновникот е болдираното..И зошто почнавте да мешате оргии,потоа неконтролирање на нагон и слични глупости,ќе испадне по постовите сите светици да сме,и да се лажеме...

Ја мислам дека на сите ни се има десено со некој да се запознаеш и истата вечер да се мувате...после тоа може нема никад више да го видис...а може приказната па да има уште поубав крај...ништо не се знае...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom