Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
honey-boney напиша:
Pa,so togas...?Nema nekoja ogromna logika vo toa da izleguvas so nekoj 10 pati i na kraj da se izmuvas ednas...Isto ti e dali ke se izmuvate prviot pat ili posle 10 dena...Barem jas taka mislam...:smir:

Ејјј...:icon_roll
Колку поише пати искачаш со некој толку подобро го запознаваш каков карактер има. Може на прв поглед ти се свиѓа, ти се гледа за некој добар тип и такви ствари...али што ако после се докаже сосема спротивното и сфатиш дека уствари не ни сакаш да се муваш со типот зашто е тешко сељачиште?!?! Или ти ај ќе мувам што е битно каков е битно да ми се брои???

и јас мислам дека би се чуствувала искористена...и не би се мувала одма.И сеа знам дека некој ќе рече дека сум старомодна ама тоа си е мое мислење и нема да го сменам

Ми се има случено два пати.
Дечките не беа од градов и беше или тогаш или никогаш:kesa:
Не дека многу го оправдувам или мислам дека е во ред ама ете се сличува...Сепак не треба многу да се практикува:wink:

Неее,никако мување од прва,што ли ќе речат комшиите за мене :nesvest:

А сеа да не глумам светица како тоа не чини и слично,да,ми се има случено да се смувам од прва со другар од другар ми кој тогаш го запознав,и тоа отидов да го запознаам баш со таа мисла,да го смувам,после некое време поминато у разговор и тек тук некоја чашка алкохол за храброст (:pos:) разменувавме плунка :)
И ми остана другар до пред некое време,и мило ми е што се смував,I'd do it again :back:

И плус тоа,мувaње за една вечер,што ми е гајле каков карактер има,дали е расипан или не,кој само задоволувам моментални потреби?(Јес да овој ете се погоди арен:))

Неее,никако мување од прва,што ли ќе речат комшиите за мене :nesvest:

А сеа да не глумам светица како тоа не чини и слично,да,ми се има случено да се смувам од прва со другар од другар ми кој тогаш го запознав,и тоа отидов да го запознаам баш со таа мисла,да го смувам,после некое време поминато у разговор и тек тук некоја чашка алкохол за храброст (:pos:) разменувавме плунка :)
И ми остана другар до пред некое време,и мило ми е што се смував,I'd do it again :back:

И плус тоа,мувaње за една вечер,што ми е гајле каков карактер има,дали е расипан или не,кој само задоволувам моментални потреби?(Јес да овој ете се погоди арен:))

Точно. За мување не е битно каков карактер има, и дали е расипан или што знам јас. Битно ми е да ме привлече и да има шарм. Сепак е за една вечер. Инаку да, ми се има случено да се измувам со некој што сум го запознала вечерта, и не мислам дека е нешто страшно, главно и на сите тоа им се случило.

Ејјј...:icon_roll
Колку поише пати искачаш со некој толку подобро го запознаваш каков карактер има. Може на прв поглед ти се свиѓа, ти се гледа за некој добар тип и такви ствари...али што ако после се докаже сосема спротивното и сфатиш дека уствари не ни сакаш да се муваш со типот зашто е тешко сељачиште?!?! Или ти ај ќе мувам што е битно каков е битно да ми се брои???

Влеговме во 21 век а сеуште девојките си ги бројат, мувачите, дечковците, ебачите, пријателите, потенцијалните, минатите и итн.
Задоволство е во прашање, не бројка и категорија!

Влеговме во 21 век а сеуште девојките си ги бројат, мувачите, дечковците, ебачите, пријателите, потенцијалните, минатите и итн.
Задоволство е во прашање, не бројка и категорија!

Изгледа не влегле сите, имаат премногу морал за во 21 век хехехе..
Ми се случило мислам нормално е, задоволство, момент на страст зошто да не еднаш се живее.

убава работа е тоа!
Не му ја мислиш која е, каква е......ништо, само ја гледаш симпатична, ти обраќа внимание и Акција:)
Ми се десило, па едно 4-5 пати, и со 3 од нив сум изгубил контакт од тогаш!
Едноставно си ги остваруваш потребите и готово:)

Многу, веќе премногу пати ми се има случено.
Си задоволувам потреби само, не се замарам со колку до сеа се мам смувано.

Уште појако е да не ја прашаш за име, туку само свршуваш работа и си идеш (=

Ми се има десено неколку пати :kesa:.. Ама од тоа испаднале добри другарства.. :helou:

Мување од прв пат со девојка ти не е пожелно.Добро е да се запознаеш подобро ,во меѓу време адреналинот ќе стане поголем и кај двајцата.Ако се прашувам јас идеална девојка треба да биде малку по полничка и сите други работи за една идеална девојка:pusk:

Ми се има случувано многу често... но тоа повеќе со девојки кои што не се од мојот град:)

Да ми се има случено повеќе пати тоа.И маисалм дека е во ред.

Пишувајте кирилица не бидете продадени души.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom