Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
BushaF напиша:daj be ne ka3uvajte gluposti.... tie so gi muvate na odmor koga ste ne se smetaat ili kako ????nemojte taka samo da pisuvate
![]()
Образложи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BushaF напиша:daj be ne ka3uvajte gluposti.... tie so gi muvate na odmor koga ste ne se smetaat ili kako ????nemojte taka samo da pisuvate
![]()
da obra3lo3am: 3enskive koga ke pojdat na odmor 3aboravaat na "principite" so gi naveduvate ovde i pravat mnogu raboti "na prv pogled" poso nikoj ne gi po3nava tamuДивајн напиша:Образложи?
BushaF напиша:da obra3lo3am: 3enskive koga ke pojdat na odmor 3aboravaat na "principite" so gi naveduvate ovde i pravat mnogu raboti "na prv pogled" poso nikoj ne gi po3nava tamu![]()
BushaF напиша:ej be ne mi 4ini tastaturava so da pram... i 3 ne mi e "e" tuku "z"i da vidis samo kako pisuvam)) i a ne mi raboti pa ja kopiram
)) i nemoj da la3is deka ne mo3i 4ovek da te privle4i od prvo 3apo3navanje poso veke i gluposti tresis
![]()
KaPsa напиша:И после ние се чудиме зошто женските многу многу не се муваат !!
ivaa напиша:а шо треба да праам.да се мувам со секој шо ке ми дое??ај идеме по дискотеки и се муваме со секој шо ке ни дојде.бог да чува:uvo:свашта
Срничка напиша:ми се има случено да се затрескам во типче кое првпат го имав видено до толку што цела вечер погледот неможев да го тргнам од него.Истата вечер успеав да му го привлечам вниманието (нормално) и имав можност таа вечер да се смувам со него.Единствено што ме спречи беше чувството дека со него сакам да бидам барем повеќепати а не само еднаш и бев во право.таа вечер не се случи ништо единствено разменивме телефонски броеви.Наредниот ден ми се јави се видовме и така неколку пати додека не се фативме.Е денеска не сме веке заедно ама важно убаво беше додека трааеше сигурно беше поубаво од едновечерно мување.
објаснете ми кај е тука старомодноста,а бе ајде