Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум до толку привлечен за да женска се мува со мене на прв поглед.
Ако подобро размислам, не ми се десило вакво нешто досега никогаш.
Арно ама, затоа постои втор поглед, и трет, и.... :)

Обавезно ова па јас за тоа живеам.
П.С. Се зезам не сум таков тип

Интересантно е мување на прв поглед ама да има граница до каде...и не со секого...чисто за забава...:icon_lol:

jas sum epten ZA ;) najmnogu sum za toa poshto deneska mislam deka epten mnogu se preopteretuvam za toa 'kolku ke ni se broele' (zboram za zenski) i 'sto ke recel narodot'...a i maskite se limitirani so toa od vtora raka, poso kolku 'poteski' zenskite, tolku pomalku akcija za vas.
za toa stvarno bolje da ima povekje takvi hrabri dvojki shto ke imat hrabrost na prv pogled da se zalapaat, posho koa ke razmislis, pose 5-10 godini koa ke gi nabroesh 100tina, ke ti bide samo ushte edna budala povishe (ako uopste go pamtish). ste si pominale edna avanturisticka vecer zaedno, vi bilo ubavo i kraj. zaso da se limitirame spored standardite na opstestvoto, koga sekoj si zivee za da mu bide interesno i ubavo. a sigurno ne ti e mnogu interesno ako treba nekoja da ja molis 10 dena za da te bakne u obraz...
sho znam toa e moe mislenje;)

Па ти нормален ли си ? постено дека ке си се измувам ни ме знае ни го знам . екстра тоа е фората

Allita напиша:
Интересантно е мување на прв поглед ама да има граница до каде...и не со секого...чисто за забава...:icon_lol:
Е што, почеток без крај... заустен збор, недокажан, а и на двајцата крајната желба и цел им е иста. Тоа е како да одам на стрелиште, гаѓам а не сакам да ја погодам метата туку само пукам за да кревам врева, онака „свадбарски“.:blabla:

Mandrak напиша:
Е што, почеток без крај... заустен збор, недокажан, а и на двајцата крајната желба и цел им е иста. Тоа е како да одам на стрелиште, гаѓам а не сакам да ја погодам метата туку само пукам за да кревам врева, онака „свадбарски“.:blabla:

Кажав за на прв поглед...за втор е веке друга работа...:blabla:

muvanje na prv pogled,ne mi se desilo a ni vo idnina nemam namera da napravam nesto,ne se ljubam so koj stignam

Па зашто да не,ако детето е убаво може и ако ми се засвиѓа онака.

Zavisi. POnekogas mi e potrebno da doznaam kakov e i vo karakterot, no ponekogas i ne. Ali ne praktikuvam mnogu muvanja.

Hm..ne se imam mn pati muvano samo ednas:) i ne bese "muvanje na prv pogled" .Sepak jas sum protiv muvanjeto na prv pogled ,kako prvo nejkam ic muvanje,kako vtoro kolku i da go bendisvam i da mi e ubav i sl.ne bi se smuvala na prv pogled

NO CHANCE!

Не дека му робувам на некои клишеа во стилот --- леле ќе помисли дека сум лесна или слично, не знам зошто само знам дека нема шанса. Не е едноставно мој стил. Воопшто не сум за мување ин џенерал, а не на прв поглед. Па Колин Фарел да ми се пушти ќе се тргнам на страна, а не некој ординари што го глеам прв пат,па колку сакал бил сладок или слично. Ако ме сака ќе си почека...Ма какво сакање овде нели за мување се работи...:nenene: Како и да е НЕ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom