Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ме премногу нервира со наизменичното пренесување.Повеке Реал Мадрид го даваат отколку Манчестер Јунајтед.нели едно време и на 5+ се емитуваа што биде сега со тоа?
Инаку се на се ми се допадна играта,бравои за Руни,браво за Невил...одбраната е перфектна.

:salut:
Да да одлична игра на Манчестер, а и јас се нервирам што ја даваат повеќе реал бидејќи таму е неизвесно а веќе Манчестер ваљда си викаат готова е али ајде...ете линк па таму ќе гледаме!Се надевам на уште подобра игра на манчестер и таму сите фанови на милан кај филе да ги заќутат:devil3:

На овие отепаните навивачи на Билан да им се даде награда за најголеми оптимисти во УНИВЕРЗУМОТ!

Уште се надеваат на пласман понатаму:pos2::pos2::pos2:

Lele kako nemam pristap vo nivni fan klub pa da se posmejam i malce remet da im napravam:smir:

http://atdhe.net/14737/watch-manchester-united-vs-ac-milan

Абе гледајте си тука, супер е. А се смеам там на Канал5, шо ги лаже Филе тие маленки деца, Милан оште имале шанси, надевале се. :kesa: Хахахахахаха...
Take me hooooooome United roaaad, to Old Trafford, take me hooooooooooooome. :)

Овие ги изгубиле осетните клетки немат осет што зборат
1:3 конечен резулта:pos2::pos2::vozbud::vozbud::uvo:
уште се надеваат на пласман:nenene::baeh:

може ли ја уште сеа да ви го честитам пласманот во 1/4 финале :helou:

http://atdhe.net/14737/watch-manchester-united-vs-ac-milan

Абе гледајте си тука, супер е. А се смеам там на Канал5, шо ги лаже Филе тие маленки деца, Милан оште имале шанси, надевале се. :kesa: Хахахахахаха...
Take me hooooooome United roaaad, to Old Trafford, take me hooooooooooooome. :)
Кај да ја најдам таа песна?:vozbud:Ептен е зверска ете ја слушам ја даваат добар ритам има...

Супер тактички изиграно браво..Само вака и во вториот дел и гол нема да дадат,а не 3..И браво за Руни - The Headmaster :D

абе они може да си паФкаат и да веруваат во пресврт...ама дома на Пес 2010 :pos2:

Ja imam pesnata... imam i mnogu drugi... ke ti ja dadam utre posto denes sum vozbuden.... PS od Seedorf mi e strav..... PS Redcafe.net... forum za United.... top e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom