Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стариот бе добар е. Ај на Руни се навикнавме со глава да постигнува, ама кој очекуваше асистенција , а пред тоа и шут со лева од Гери. Цела сезона Гигс е феноменален, Сколс не извади кога требаше оваа недела , сега и Невил клучен. Искуството се покажува, нов договор за капитенот веднаш !

Руни покрај Бонера тешко поминува ама со глава може да даде 5 гола ако му нфрлаат добро. И на првата против него доби воздушен дуел.

Луѓе дајте асален линк бе, ме нервира вака кога гледам 5 минути, а 5 не гледам :nerv:

Ништо различно од тоа што го очекувавме. Рутинска работа, а и така ќе остане до самиот крај. Додека го кажуваа Гигс во кадарот забележав дека под виндјакната носи маица со жолта боја. Дали е коинциденција или дава подршка во борбата против Глејзер.:wink::smir:

Ова ме премногу нервира со наизменичното пренесување.Повеке Реал Мадрид го даваат отколку Манчестер Јунајтед.нели едно време и на 5+ се емитуваа што биде сега со тоа?
Инаку се на се ми се допадна играта,бравои за Руни,браво за Невил...одбраната е перфектна.

:salut:

Има ли маж што ќе го запре овој Ѕверот (Вејн Руни) ?:vozbud::vozbud:

Јавно кажувам па ако сакаат нека ме банираат:
-Да им е*** се да им е*** на овие од Канал 5, а посебно на Филе и другите со него што работат на овој т.н. “голем“ нивни проект за ЛШ. Да даде Господ гром да ги мавни да ги отепа и исто вака ко мене да ги пцујат и колнат сите навивачи на Манчестер и Милан (добро за овие сеедно е).
Па добро бе ова квалификации се или 1/8 финале каде секој, буквално секој натпревар заслужува да биде гледан посебно, а не вака да ме сецка Реал па Реал, Реал па Реал да им е*** се и нив. Ех што сакам да испаднат. Од толку “гледање“ не можам да искоментирам за нашата игра. ДАВАЈТЕ ЛИНКОВИ.

Gledam mnogu barate linkovi ! Zarem nemate RTS2 preku vasite kabelski operatori?

На овие отепаните навивачи на Билан да им се даде награда за најголеми оптимисти во УНИВЕРЗУМОТ!

Уште се надеваат на пласман понатаму:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom