Колку често носите штикли, и какви штикли поседувате ? upload слики ваши

• Креатор на темата Креатор на темата NonaBT
  • Време на започнување Време на започнување
Epa zatoa ima praznici.Kadesto imas vreme i mozes barem eden den da posvetis za novi raboti i investicija za sebe.Jas ne bi go odbral Solun,Sofija e mojata omilena destinacija.
Аман бе чоек секоја тема ја разводнуваш со офтопик муабети, за кои постои ПП.

Он топик:
Манијак сум за штикли, постојано носам. Ретко облакам патики или балетанки.
Некои ми се и необлечени :pos:ама битно се купени.
Обожавам штикли и постојано се подновувам. Колку пара и да имам, пак ми се малце :(

Ич не сум лубител на ниски чевли но не сум ниту на штикли по 10 см или повеќе. Речиси постојано сум на штикла но со средна висина 6-8 см...ем се женствени ем се практични и не ме болат нозе

Аман бе чоек секоја тема ја разводнуваш со офтопик муабети, за кои постои ПП.

Он топик:
Манијак сум за штикли, постојано носам. Ретко облакам патики или балетанки.
Некои ми се и необлечени :pos:ама битно се купени.
Обожавам штикли и постојано се подновувам. Колку пара и да имам, пак ми се малце :(

Наведнувам глава само кога им се восхитувам на сопствените штикли. :cool:

Он: Најниска штикла ми е 8мица, највисока 15ка.
Ги обожавам на платформа. Мора да имаат и постојано носам.
Патики само до продавница и низ маало ако сум у тренерки.
Последни ги земав овие. До сега официјално 21. Таман на секој комшија по една у глава.

black high-heeled shoe opened toe.jpg

DSC092981.jpg

Носам многу често , а овие ми се едни од омилените :)

не волку високи али отприлика овакви сакам и носам со ремче горе, што успеав да најдам слики сега...:)
4156.jpg6-High-Heel-Pink-PU-Rhinestone-Ankle-Strap-Sexy-Platform-Sandals-7403-1.jpghigh-heel.jpg8c7cb31911e57559f2068ffb502d533a.jpgPI-ALLURE-610.jpgpink-and-blue-platform-sandals-trens-2011.jpgrhinestone-platform-shoes-rhinestone-shoes-sexy-high-heels-zaphonshoescom-clip.jpg

Stikli da te bolat nozete ama za da tw gledat mashkite.. ne deka ti se dobri za nogata.. pluskajci da ti se naprat i posle vikasg od uzivancija si gi nosela! Ne svakam nekoj kako oda preku den pa posle na vecher isto.. toa ne e ni zdravo za nogata! Videte samo Victoria Beckham kakvi gnasni noze ima.. ni bogatite nemoza da platat za da go snemat toa :))) jas ako treba ke nosam stikli na izleguvanje nekogasg i patiki nosam.. ili niski ubavi chevli.. Pozdrav so tie sho gledat za svoje zdravje i ne za da se iztepat koja ima pogolema stikla od drugata .. sigurno mashkoto sho ke go brknish nema stiklite da ti gi seksa ako go fatiah za dechko.. ako tibse puli vo nozete mesto vo tebe.. ondak pobrzo menuvaj dechko!!

Stikli da te bolat nozete ama za da tw gledat mashkite.. ne deka ti se dobri za nogata.. pluskajci da ti se naprat i posle vikasg od uzivancija si gi nosela! Ne svakam nekoj kako oda preku den pa posle na vecher isto.. toa ne e ni zdravo za nogata! Videte samo Victoria Beckham kakvi gnasni noze ima.. ni bogatite nemoza da platat za da go snemat toa :))) jas ako treba ke nosam stikli na izleguvanje nekogasg i patiki nosam.. ili niski ubavi chevli.. Pozdrav so tie sho gledat za svoje zdravje i ne za da se iztepat koja ima pogolema stikla od drugata .. sigurno mashkoto sho ke go brknish nema stiklite da ti gi seksa ako go fatiah za dechko.. ako tibse puli vo nozete mesto vo tebe.. ondak pobrzo menuvaj dechko!!

Tемава беше колку често носите штикли ...А не дали дечкото нив или тебе ќе те секса ...
Познавам девојќи што освен во штикли.не се чуствуваат добро во ништо друго ..

Но да се навратам на темата ..
Секако,секој индивидуално,не дека секој ден носам штикли... Се зависи од пригода,знам да облечам и патики,и балетанки,и ниски чизми,и ниски санадали ..Кога станува збор за штикли,несакамнешто превише гломазно,сакам да е нежно и женствено,и претежо штикли носам во лето . Патем овој тип на штикли сакам/имам :

Attachments

• tumblr_lu5cbaf5Px1qhbd5co1_500_large.jpg
    tumblr_lu5cbaf5Px1qhbd5co1_500_large.jpg
    19,6 KB · Прегледи: 16
  • tumblr_lu5p9ghi9y1qevp5do1_500_large.jpg
    tumblr_lu5p9ghi9y1qevp5do1_500_large.jpg
    28,4 KB · Прегледи: 16
  • una_esp__a_en_la_fiesta_3775_320x480_large.jpg
    una_esp__a_en_la_fiesta_3775_320x480_large.jpg
    50,5 KB · Прегледи: 16
  • 249380_200252696697040_197344206987889_507824_685005_n_large.jpg
    249380_200252696697040_197344206987889_507824_685005_n_large.jpg
    65,5 KB · Прегледи: 16
Имам неколку пара штикли ама ретко кога носам. Ептен за искачање, по свадби и такви работи. Не ги сакам претерано високите со 10 см платформа, многу ми изгледаат да не речам к*рвински. Сакам прилично високи ама да се некако слатки, и убаво да стојат на нога..и секако да бидат удобни. Почесто носам патики, чизми, римјанки, балетанки... рамно си е рамно. Имамчитано дека претераното носење на штикли (поготово високи) не е убаво за стапалата и колената! И што многу ме нервира е кога ќе ги видам 13-14-15 итн. годишни девојчиња со поголеми штикли од нивната глава!

Не да ме болат нозеве ко ќе ги носам,секоја стапка всрце ме мават!Ама работава е трпи ќерко за убајна:icon_lol:И еве да го скршам мразот со некои мој слики...
--- надополнето: Dec 5, 2011 6:01 PM ---
:)

Attachments

• IMG_0840 - Copy.JPG
    IMG_0840 - Copy.JPG
    202,7 KB · Прегледи: 64
  • IMG_0112.JPG
    IMG_0112.JPG
    122,3 KB · Прегледи: 64
  • S5004527.JPG
    S5004527.JPG
    595,6 KB · Прегледи: 66
  • S5004451 - Copy.JPG
    S5004451 - Copy.JPG
    219,7 KB · Прегледи: 64
  • S5004082 - Copy.JPG
    S5004082 - Copy.JPG
    172 KB · Прегледи: 63
  • S5004711 - Copy.JPG
    S5004711 - Copy.JPG
    99 KB · Прегледи: 62
ОБОЖАВАМ. Ги носам за вечерни излегувања , сега за сега .
А би сакала да имам пар Лоботинки ..... аххх би ги чувала како очите .

ОБОЖАВАМ. Ги носам за вечерни излегувања , сега за сега .
А би сакала да имам пар Лоботинки ..... аххх би ги чувала како очите .
хаха , како го кажа ова , како "шангајки" :)

811-3012.jpg

Од денес горд сопственик на овие.Пресреќна сум!:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom