Колку често носите штикли, и какви штикли поседувате ? upload слики ваши

S

Stef Bachatero

Гостин
Epa zatoa ima praznici.Kadesto imas vreme i mozes barem eden den da posvetis za novi raboti i investicija za sebe.Jas ne bi go odbral Solun,Sofija e mojata omilena destinacija.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Epa zatoa ima praznici.Kadesto imas vreme i mozes barem eden den da posvetis za novi raboti i investicija za sebe.Jas ne bi go odbral Solun,Sofija e mojata omilena destinacija.
Аман бе чоек секоја тема ја разводнуваш со офтопик муабети, за кои постои ПП.

Он топик:
Манијак сум за штикли, постојано носам. Ретко облакам патики или балетанки.
Некои ми се и необлечени :pos:ама битно се купени.
Обожавам штикли и постојано се подновувам. Колку пара и да имам, пак ми се малце :(

Член од
10 октомври 2010
Мислења
54
Поени од реакции
54
Ич не сум лубител на ниски чевли но не сум ниту на штикли по 10 см или повеќе. Речиси постојано сум на штикла но со средна висина 6-8 см...ем се женствени ем се практични и не ме болат нозе

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Аман бе чоек секоја тема ја разводнуваш со офтопик муабети, за кои постои ПП.

Он топик:
Манијак сум за штикли, постојано носам. Ретко облакам патики или балетанки.
Некои ми се и необлечени :pos:ама битно се купени.
Обожавам штикли и постојано се подновувам. Колку пара и да имам, пак ми се малце :(
Наведнувам глава само кога им се восхитувам на сопствените штикли. :cool:

Он: Најниска штикла ми е 8мица, највисока 15ка.
Ги обожавам на платформа. Мора да имаат и постојано носам.
Патики само до продавница и низ маало ако сум у тренерки.
Последни ги земав овие. До сега официјално 21. Таман на секој комшија по една у глава.

black high-heeled shoe opened toe.jpg

Член од
30 август 2011
Мислења
27
Поени од реакции
6

Носам многу често , а овие ми се едни од омилените :)

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
не волку високи али отприлика овакви сакам и носам со ремче горе, што успеав да најдам слики сега...:)
4156.jpg 6-High-Heel-Pink-PU-Rhinestone-Ankle-Strap-Sexy-Platform-Sandals-7403-1.jpg high-heel.jpg 8c7cb31911e57559f2068ffb502d533a.jpg PI-ALLURE-610.jpg pink-and-blue-platform-sandals-trens-2011.jpg rhinestone-platform-shoes-rhinestone-shoes-sexy-high-heels-zaphonshoescom-clip.jpg

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Stikli da te bolat nozete ama za da tw gledat mashkite.. ne deka ti se dobri za nogata.. pluskajci da ti se naprat i posle vikasg od uzivancija si gi nosela! Ne svakam nekoj kako oda preku den pa posle na vecher isto.. toa ne e ni zdravo za nogata! Videte samo Victoria Beckham kakvi gnasni noze ima.. ni bogatite nemoza da platat za da go snemat toa :))) jas ako treba ke nosam stikli na izleguvanje nekogasg i patiki nosam.. ili niski ubavi chevli.. Pozdrav so tie sho gledat za svoje zdravje i ne za da se iztepat koja ima pogolema stikla od drugata .. sigurno mashkoto sho ke go brknish nema stiklite da ti gi seksa ako go fatiah za dechko.. ako tibse puli vo nozete mesto vo tebe.. ondak pobrzo menuvaj dechko!!

Член од
11 ноември 2011
Мислења
202
Поени од реакции
235
Stikli da te bolat nozete ama za da tw gledat mashkite.. ne deka ti se dobri za nogata.. pluskajci da ti se naprat i posle vikasg od uzivancija si gi nosela! Ne svakam nekoj kako oda preku den pa posle na vecher isto.. toa ne e ni zdravo za nogata! Videte samo Victoria Beckham kakvi gnasni noze ima.. ni bogatite nemoza da platat za da go snemat toa :))) jas ako treba ke nosam stikli na izleguvanje nekogasg i patiki nosam.. ili niski ubavi chevli.. Pozdrav so tie sho gledat za svoje zdravje i ne za da se iztepat koja ima pogolema stikla od drugata .. sigurno mashkoto sho ke go brknish nema stiklite da ti gi seksa ako go fatiah za dechko.. ako tibse puli vo nozete mesto vo tebe.. ondak pobrzo menuvaj dechko!!

Tемава беше колку често носите штикли ...А не дали дечкото нив или тебе ќе те секса ...
Познавам девојќи што освен во штикли.не се чуствуваат добро во ништо друго ..

Но да се навратам на темата ..
Секако,секој индивидуално,не дека секој ден носам штикли... Се зависи од пригода,знам да облечам и патики,и балетанки,и ниски чизми,и ниски санадали ..Кога станува збор за штикли,несакамнешто превише гломазно,сакам да е нежно и женствено,и претежо штикли носам во лето . Патем овој тип на штикли сакам/имам :

Attachments

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Имам неколку пара штикли ама ретко кога носам. Ептен за искачање, по свадби и такви работи. Не ги сакам претерано високите со 10 см платформа, многу ми изгледаат да не речам к*рвински. Сакам прилично високи ама да се некако слатки, и убаво да стојат на нога..и секако да бидат удобни. Почесто носам патики, чизми, римјанки, балетанки... рамно си е рамно. Имамчитано дека претераното носење на штикли (поготово високи) не е убаво за стапалата и колената! И што многу ме нервира е кога ќе ги видам 13-14-15 итн. годишни девојчиња со поголеми штикли од нивната глава!

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не да ме болат нозеве ко ќе ги носам,секоја стапка всрце ме мават!Ама работава е трпи ќерко за убајна:icon_lol:И еве да го скршам мразот со некои мој слики...
--- надополнето: Dec 5, 2011 6:01 PM ---
:)

Attachments

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
ОБОЖАВАМ. Ги носам за вечерни излегувања , сега за сега .
А би сакала да имам пар Лоботинки ..... аххх би ги чувала како очите .

Член од
30 август 2011
Мислења
27
Поени од реакции
6
ОБОЖАВАМ. Ги носам за вечерни излегувања , сега за сега .
А би сакала да имам пар Лоботинки ..... аххх би ги чувала како очите .
хаха , како го кажа ова , како "шангајки" :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390

Од денес горд сопственик на овие.Пресреќна сум!:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom