Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zoso ja sum kul a site drugi se tapa .....
Dodusa gleam nekoj krsto go ima gleano i nekoja ema vel od tie so me sledat na lettertaka da 4ca sme
Бижутерија од драма, какви што има 1000 други, просечни 6ки, едвај некоја 7ца, добива 9ка.55. Mr. Nobody 2009 ★★★
56. Jurassic World 2015 ★★★½
57. Kiss Me Deadly 1955 ★★★★
Април:
58. The Game 1997 ★★★★½
59. Seven Psychopaths 2012 ★★★★
60. Everybody’s Fine 2009 ★★★★½
Од Mr. Nobody изгледа очекував повеќе и едвај го догледав. Ме изгњави некако.Овој последниов ме умре од плачење, може и затоа му дадов повеќе ѕвездички, а таман реков одамна не сум плачела за филм иии...
![]()
Бижутерија од драма, какви што има 1000 други, просечни 6ки, едвај некоја 7ца, добива 9ка.
Маестрално и уникатно ремек дело како Mr. Nobody те изгњавило и добива 6ефче?
Ај оди во ДК и пишувај како си трапава и секаде се сопнуваш, те молам.
Помија > драмите и комедиите у кои глуми Де Ниро колку да се дешаа нешто у задњава декада or so.Јас да сум ко неа ќе ве проколнам помија цел живот да јадите.
Hateful Eight....филмски пораз исто како Тарантино со the hateful eight
Понекогаш кога ме тера патот накај Скопје сакам да ти пишам да пиеме едно кафе ама не сум сигурен дали ќе сакаш и дали уствари постоиш.Zoso ja sum kul a site drugi se tapa .....
Dodusa gleam nekoj krsto go ima gleano i nekoja ema vel od tie so me sledat na lettertaka da 4ca sme
Hateful Eight
филмски пораз?
Понекогаш кога ме тера патот накај Скопје сакам да ти пишам да пиеме едно кафе ама не сум сигурен дали ќе сакаш и дали уствари постоиш.![]()
У право си. И ја едно време се палев, види го колку е ментален и луд, мора да го запознаам, ама сфатив дека најверојатно ќе се разочарам и таа желба веќе ја немам.Ич не ги арчи парите за тоа скапано кафе.Не вреди да се помине саат време со овој генетски отпадок кој се претставува себеси како whatto.![]()
Абе какви ги има, со какви имам седено, злато си за нивИч не ги арчи парите за тоа скапано кафе.Не вреди да се помине саат време со овој генетски отпадок кој се претставува себеси како whatto.![]()
Понекогаш кога ме тера патот накај Скопје сакам да ти пишам да пиеме едно кафе ама не сум сигурен дали ќе сакаш и дали уствари постоиш.![]()