Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Zoso ja sum kul a site drugi se tapa .....

Dodusa gleam nekoj krsto go ima gleano i nekoja ema vel od tie so me sledat na letter :toe: taka da 4ca sme

hahaha ok neznaev ondak toa e druca prica znaci se vrakame na 3ca

Ama dobro filmce e treba da si go repriziram takov e celiot jadenje tripovi,gubenje,patuvanje hehehe

55. Mr. Nobody 2009 ★★★
56. Jurassic World 2015 ★★★½
57. Kiss Me Deadly 1955 ★★★★

Април:
58. The Game 1997 ★★★★½
59. Seven Psychopaths 2012 ★★★★
60. Everybody’s Fine 2009 ★★★★½

Од Mr. Nobody изгледа очекував повеќе и едвај го догледав. Ме изгњави некако. :toe: Овој последниов ме умре од плачење, може и затоа му дадов повеќе ѕвездички, а таман реков одамна не сум плачела за филм иии... :sramezliv:
Бижутерија од драма, какви што има 1000 други, просечни 6ки, едвај некоја 7ца, добива 9ка.
Маестрално и уникатно ремек дело како Mr. Nobody те изгњавило и добива 6ефче?

Ај оди во ДК и пишувај како си трапава и секаде се сопнуваш, те молам.

Бижутерија од драма, какви што има 1000 други, просечни 6ки, едвај некоја 7ца, добива 9ка.
Маестрално и уникатно ремек дело како Mr. Nobody те изгњавило и добива 6ефче?

Ај оди во ДК и пишувај како си трапава и секаде се сопнуваш, те молам.

ФАЛА ТИ АНОН ФАЛА ТИ АНОН ФАЛА ТИ ФАЛА ТИ ФАЛА ФАЛА ФАЛА

СРЦ НА МЕНЕ И ТЕБЕ НЕ НИ ИДЕ У ВРСКАТА АМА ЗА ОВА ИМАШ ОБЛАКОДЕР ОД РЕСПЕКТ.

ОДМА КОГА ВИДОВ КАКВА ГЛУПОСТ ИСТРЕСЛА ЗА MR NOBODY ПРВО НА ШТО ПОМИСЛИВ БЕШЕ ОВА АМА

200.gif

после си реков дали вреди ?Не.Можеби во кујната си заслужува чистка 10ка ама за други области е -50 небаре се наоѓа у Oymyakon,а за Дк да не отварам муабет.

Јас да сум ко неа ќе ве проколнам помија цел живот да јадите.

Јас да сум ко неа ќе ве проколнам помија цел живот да јадите.
Помија > драмите и комедиите у кои глуми Де Ниро колку да се дешаа нешто у задњава декада or so.

Zoso ja sum kul a site drugi se tapa .....

Dodusa gleam nekoj krsto go ima gleano i nekoja ema vel od tie so me sledat na letter :toe: taka da 4ca sme
Понекогаш кога ме тера патот накај Скопје сакам да ти пишам да пиеме едно кафе ама не сум сигурен дали ќе сакаш и дали уствари постоиш. :icon_mrgr:

Hateful Eight
филмски пораз?

Да.
Као човек кој го респектира Таранрино и ги сака сите негови филмови(освен хејтфул) ова беше слабо и разочарувачки.Ако од друга страна Ти добро си се забавувал и апсолутно си уживал во тоа што го создал im glad for u.

Понекогаш кога ме тера патот накај Скопје сакам да ти пишам да пиеме едно кафе ама не сум сигурен дали ќе сакаш и дали уствари постоиш. :icon_mrgr:

Ич не ги арчи парите за тоа скапано кафе.Не вреди да се помине саат време со овој генетски отпадок кој се претставува себеси како whatto.;)

Ич не ги арчи парите за тоа скапано кафе.Не вреди да се помине саат време со овој генетски отпадок кој се претставува себеси како whatto.;)
У право си. И ја едно време се палев, види го колку е ментален и луд, мора да го запознаам, ама сфатив дека најверојатно ќе се разочарам и таа желба веќе ја немам.

Абе какви ги има, со какви имам седено, злато си за нив :)

One more thing kid

-Ако сакаше некого вистински да запознаеш немаше да напишеш омаложувачка и навредлива содржина туку ќе го контактираше преку ПП(Како што јас истото го сторив со Грандисимо)
-Потоа ги ставаш у иста реченица дали ќе сакаш и дали постоиш притоа давајќи бесплатни часови по вештачки стенд уп и правиш членот да се чуствува непријатно доведувајќи го во прашање неговото постоење које будалата го користи логирањето и ставовите од 2013.
-last line(?): Comedy Central Roast of whatto show can go and go ама не е вкусно од причина што темата е Филмови-режисери-актери-Генерална-дискусија a коа проверив последен пат не сум ни режисер,ниту пак актер можеби и требаше малку да прочепкаш низ темите па да најдеш дека постои ова Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Не е убаво.Ниту културно.Ама имаш Статус па од таму можеш и да го злоупотребуваш на крајно лош начин.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom