Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ај гледај го Watchmen, убеден сум дека ќе те бендиса! ;)
Играта ја имам играно на времето :D Ама забораена ми е, така да можи да го гледам во некој погоден момент на такво расположение за тепање време.

Пошто во брдмен то птицата беше во ред и не беше глупост пошто беше во име на уметноста, разбираме. Башка шо во суперхероскиве музиката е лоша и боите не се доволнио уметнички изразени.
Ништо не разбираш ти, тоа не е филм за секого. Ќе го има во учебници и прирачници како се праи филм. (y)

Имаше еден суперхеројски со пајаци и не беше спајдермен, беше мрачен за разлика од овие, да не знае некој кој е на телма мислам го даваа

Имаше еден суперхеројски со пајаци и не беше спајдермен, беше мрачен за разлика од овие, да не знае некој кој е на телма мислам го даваа
Spider vs earth da ne beshe?
Shit, flashback me mavna koga go gledav vo voz za sk :)

Oewzr3b.pngg

Ваљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.

Инаку ако ви се гледа лабаво трилерче со Емчето гледајте го Regression, излезен е на Bluray и не е лош.

Ваљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.

Инаку ако ви се гледа лабаво трилерче со Емчето гледајте го Regression, излезен е на Bluray и не е лош.
Се слекува топлес или не? Така пишуваа порталите пред да излези филмот :sramezliv:

Кој го предложи Man Up тука прв, да му се позлатат рацете! Одамна немам уживано во романтична комедија толку како во овој, иако и тој полн со клишеа, ама функционираше одлично. (y)

Играта ја имам играно на времето :D Ама забораена ми е, така да можи да го гледам во некој погоден момент на такво расположение за тепање време.
Те молам да не ги мешаш играта и филмот. Значи по мое мислење играта не се зема во предвид. Гледај го филмот.

Не. Баш повеќе е за Experimenter. Сепак, за сите 3 е.
Попрво би разбрал 3.5 за Mr. Nobody отколку 1 за Experimenter.

Јас 5/10 би го оценил. Многу слаб филм ми беше, а го имав на watchlist и бев прилично заинтересиран. Главниот актер ми беше хајјлајт.

Ја 0 би му дал на Experimenter.

The Stanford Prison Experiment >>> Experimenter.

Добро почна овој вториов ама после си еба матер, највише мразам вакви филмови коа глумец ми збори у камера.
А и што им беше филмот со тие сцените ко од на Хичкок филмовите со платно у позадина, апла се познаваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom