Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Вот може да ве пријави за мобинг на форум :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Добро бе се снима ли некој нов филм во државава или се отупело ?

Добро бе се снима ли некој нов филм во државава или се отупело ?

2014 треба да имат премиера: „Деца на сонцето“ (овој би требало веќе до пролетта да има премиера), „Лазар“ и „До Балчак“

2014 треба да имат премиера: „Деца на сонцето“ (овој би требало веќе до пролетта да има премиера), „Лазар“ и „До Балчак“
Митриќески ќе има добар филм а кеш им е потребен за "До Балчак" да биде прикажан.Само половина им било исплатено на актерите и остали соработници.Сега ќе се потпишувале сите за да не се прикажува додека не се исплатат до последно денарче.

Добар е The Worlds End но далеку од Hot Fuzz,ми се допаднаа дијалозите,глумата,акцијата интересно сработена но малце затупува со приказната,како и да е задоволен сум.
Немам изгледано многу комедии од оваа година освен овој и This is the End,не знам кој ми е подобар,можеби за нијанса Тhe Worlds End.

Предлог за некоја авантура нешто како лорд оф тхе ринг или харру потер речиси сите авантури ги имам гледано не ми текнува некоја нова предлог ако може

Море да може и од Каптен Филипс да излезе неделава , да спасам 300-400 денари за у кино . Драма може и дома да се гледа :)

дај боже ова, едвај чекам.

Препорака за добар германски филм и нормално англиски превод да има по сајтовите. Жанр може комедија, акција, трилер, авантура и некоја интересна драма. Хорор нејќум. Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom