Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Па ќе претпоставуваш кога не знаеш да читаш :cool:

Римејкот не го гледам, фала Богу.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Па и двата се римејкс.. :pos: 1982 е римејк на The Thing from Another World.

Пишуваш дека хорор римејкс не се гледаат а зборуваш за добри времиња/сеќавања од хорор римејк.

Што си ти за никаде.. :pos:

Е сега ако од Карпентер не ти е гледан... :pop:

Сам себе убијал ти беше муабетот, хејташ римејкс а во иста реченица фалеше еден. :icon_lol:
Или стварно не се разбираме, па 1982 не ти е гледан, оти, нели, римејк.

Дискусијава ме потсети на
See No Evil, Hear No Evil (1989) :pos:

Шо ќе ти објаснувам да не ќе ти дое памет... :)

Ќути си ајде, нека дојде драгонскај да смени дискусија, срамот да е помал.. за киксов. :P

Умеѓувреме 7.5/10 за Worlds End. Мислење за 2 guns? И уште сум убеден дека треба да го скокам Волверин. Некој да ме убеди?

Како мал да слушаше кога ти викаа да не се џиткаш на глава, сега немаше да имаш вакви проблеми.

Џоа модераторската ќе беше последна ама кој го ебе :)

• Ми се допаѓа
Ќути си ајде, нека дојде драгонскај да смени дискусија, срамот да е помал.. за киксов. :P

Умеѓувреме 7.5/10 за Worlds End. Мислење за 2 guns? И уште сум убеден дека треба да го скокам Волверин. Некој да ме убеди?
mene ne me bendisa, slabo overall,I glumci I se...

Не гледај го Волверин, заникаде филм. 2 guns не ми е гледан. Мислеше на the world's end? 5/10 од мене.

• Ми се допаѓа
Параноја го гледаше некој?

Симнав. Ти го гледаше? Мислење?

Не гледај го Волверин, заникаде филм. 2 guns не ми е гледан. Мислеше на the world's end? 5/10 од мене.

Сасвим се согласувам. Знаев дека не требаше да го гледам Волверин, разбирам и за Worlds end, aма Simon Pegg ипак е институција.
Гледај го 2 Guns. Добар.

Wot, da go gledas 2 Guns.

Mu se dopadnal na nasata simpatija mnogu :D

њелл бут оф цоурсе. :D

Инаку, Conjuring dobiva spin off > Annabelle.
A Sin City 2 изгледа нема да се деси годинава. (n)

разбирам и за Worlds end, aма Simon Pegg ипак е институција.
Од кога почна да делиш слични мислења со Дрогирашов бе?(n) И ти дан му даде 10ка на Fast and Furious 6?
World's End e можда најдобрата комедија годинава. Го обожавам овај стил на Edgar Wright, во ни еден момент да не ти е досадно.

Дај препорачајте некој филм како Син сити. Нешто така со реални актери но анимирана позадина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom