Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Почина најкул бејбиситерката...RIP Robin :(

Почивај во мир!
Неам гледано премногу филмови со него, но тие што ги имам гледано, ми се допаднале, веројатно заради неговата одлична глума. Во сеќавање ми останува овој филм, премногу емоции во него..

Последно уредено:
Сега приметив дека Black Swan немал добиено номинација за Оскар за најдобро сценарио.. Па добро бе што гледале тие старците..

Морам вака да те цитирам

,,One hour photo''
one_hour_photo_9321.jpg

Филмот е морничав на моменти,али ништо страшно.
Особено добро игра Вилијамс.
За актер на кого му лежат комични улоги,оваа улога на психопат ја има одиграно одлично.

Задоволна сум од филмот.9/10
Со оглед на тоа дека не ме привлекуваат вакви,психопатски филмови,овој ми е одличен.
Така што,доколку сте љубител на психопатски филмови,слободно гледајте го.
Жално што почина Вилијамс.:unsure:

Филмот е многу глуп, сега може на сентименталност да се даваат оцени од ракав ама овој филм е тотално промашен

Морам вака да те цитирам

Филмот е многу глуп, сега може на сентименталност да се даваат оцени од ракав ама овој филм е тотално промашен
Па,доооообро.
Се зависи до вкусот.:icon_mrgr:
Мене филмот ми се допадна,али како што кажав,некако повеќе му лежат комични ликови отколку психопатски и морбидно настроени.

Стварно е лош крајот на книгата Gone Girl се надевам дека филмот ќе претрпи промени инаку може да наиде на големо плукање по форумите :)

Последно уредено:
Elite Squad: The Enemy Within филмиштее, колку само најако е претставена корупцијата на полицијата и политиките што се водат позади завесата, постоењето на еден корумпиран систем неговата флексибилност и неизлечивост. Нарација врв.
Детализирана суровата реалност во политиката, ме потсети на The Wire.

Последно уредено:
Rutracker.org[DOUBLEPOST=1407887441][/DOUBLEPOST]

Има многу напнати моменти филмов, на времето кога го гледав ме мрдна, епте језиви моменти има, а згора на тоа Хауер е брилијантен во својата улога, психопат од 1 класа. БТЊ гледам си зарадел филмови со Хауер, ми недостига екстремно добар глумец :(

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom