Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да видиме што толку фејл бил филмов.Transcendence.2014.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
Искрено ништо не знам за филмот, само така дека имаше хајп за негоАј да видиме што толку фејл бил филмов.
Mногу лоши критики има филмов, но секако ќе му дадам шанса.Искрено ништо не знам за филмот, само така дека имаше хајп за него
Ќе го гледам.
Кецот некако тапа ми беше, почетокот си беше ОК, убава интродукција, но понатаму колку што ми текнува све некако избразана клише акција без некаков емоционален импакт![]()
Па Џони во верувам нетипична улога за него. Секако ќе го гледам, ќе видиме.
Не чув некоја лоша критика упатена кон Џони, општо за филмот има критики многу, лоша приказна и немал некоја логика филмот.Па Џони во верувам нетипична улога за него. Секако ќе го гледам, ќе видиме.
Ни сум читал, ни сум гледал трејлери или нешто слично за филмов. Само онака општо знам за што е и според тоа претпоставив дека е различно од она на што сме навикнати од Џони последниве 10 години бар.Не чув некоја лоша критика упатена кон Џони, општо за филмот има критики многу, лоша приказна и немал некоја логика филмот.
Not monkeys, apes... you damn dirty human!Оној со мајмуните на Ио: Добар интересен филм еден од подобрите блокбастери годинава.
Transendence постои само еден збор ФИЛМИШТЕ !!!! 10/10 , пред се сакам да кажам дека е мојот фаворит за оскар уште сега кажувам и се надевам дека ќе победи бидејќи до сега му нема рамен, Johnny како и секогаш брилијантен, masterpiece друго нема што да кажам го препорачувам на сите кои до сега не се го гледале.![]()