Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Па Џони во верувам нетипична улога за него. Секако ќе го гледам, ќе видиме.

Ќе го гледам.
Кецот некако тапа ми беше, почетокот си беше ОК, убава интродукција, но понатаму колку што ми текнува све некако избразана клише акција без некаков емоционален импакт :)

Точно 1 беше ужасно лош.
2 е каде каде многу подобар .[DOUBLEPOST=1404227138][/DOUBLEPOST]

http://www.imdb.com/title/tt0138304/?ref_=nm_flmg_act_49
си го гледал?

Јас сега го изгледав Transcedence интересно филмче.

Последно уредено:
Не чув некоја лоша критика упатена кон Џони, општо за филмот има критики многу, лоша приказна и немал некоја логика филмот.

Не чув некоја лоша критика упатена кон Џони, општо за филмот има критики многу, лоша приказна и немал некоја логика филмот.
Ни сум читал, ни сум гледал трејлери или нешто слично за филмов. Само онака општо знам за што е и според тоа претпоставив дека е различно од она на што сме навикнати од Џони последниве 10 години бар.

Филмски критичари се се што се лошо во светот. Имаат едни исти ставови и се што тие ќе кажат мора да биде точно. А бе ајде.

Уште од сега можам да направам предвидувања за неколку филмови : Big Hero 6: Добар забавен филм за сите генерации, најдобар анимиран филм за годината. Следнион на Џони Деп у кој е мафијаш: Одвај просечен, на моменти досаден филм со просечна глума на Џони Деп ама сепак подобра од последните филмови.
Следниот на Адам Сендлер (кој и да е):Тапа филм што не е смешен.
Оној со мајмуните на Ио: Добар интересен филм еден од подобрите блокбастери годинава.
Hunger games: Ептен добар и забавен филм.
Хобитот 3: Супер завршување на трилогијата ама сепак не на ниво на ЛОТР.

Од овие ако утнам 1 значи сепак не биле predictable критичарите со веќе однапред смислено мислење за филмот.

А да ќе заборавев за малце:

TMNT: Просечен филм со многу лоши и cheesy моменти што е само бледа копија на Нинџа Желките од детстовото со премногу Мајкл Беј моменти што го уништиле филмот. Меган Фокс е најслаба карика во филмот. Вил Арнет е најсмешен во филмот 1 од Желките е погоден и добар. 1 од желките го утнале комплетно.

Ова онака си го пишав а не го ни немам гледано Transcedence, можда уопште не го бива, ама знам лоши критики добиваше па да си пишам.

Ауу, како сум го пропуштил ова, излегол на торенти Calvary, филмот се спомнува во можните Оскаровци за престојното издание, на многу листи во потенцијални номинации се наоѓа, ќе се гледа, веднаш се симнува.

Calvary (2014) 1080p BrRip x264 - YIFY

Calvary-poster.jpg

Последно уредено:
Симнувам transformers сите делови пред да излезе новиот, да ги изгледам и онда следува овој Calvary, од кој очекувам премногу. На watchlist ми е веќе 3-4 недели :)

Transendence постои само еден збор ФИЛМИШТЕ !!!! 10/10 , пред се сакам да кажам дека е мојот фаворит за оскар уште сега кажувам и се надевам дека ќе победи бидејќи до сега му нема рамен, Johnny како и секогаш брилијантен, masterpiece друго нема што да кажам го препорачувам на сите кои до сега не се го гледале. :)

Transendence постои само еден збор ФИЛМИШТЕ !!!! 10/10 , пред се сакам да кажам дека е мојот фаворит за оскар уште сега кажувам и се надевам дека ќе победи бидејќи до сега му нема рамен, Johnny како и секогаш брилијантен, masterpiece друго нема што да кажам го препорачувам на сите кои до сега не се го гледале. :)
tpm-Captur.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom