Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mnogu go sakam McCougnahey a i DiCaprio, koj i da zeme oskar, he deserved it.Многу ми се допадна Далас Бајерс. Ако Метју Меконахи не земе оскар ќе биде скандалозно. Ова му е животната улога. Мора да се испочитува оваа трансформација со оскар. Мислам дека нема конкуренција. Иако не сум го гледал Волкот, сигурен сум дека Дикаприо не може да му се доближи на Меконахи. А сигурен сум поради тоа што се водам по една равенка (чисто да разграничиме) а тоа е - стави го Мет Дејмон во филм наместо Леонардо Дикаприо = исти курац различно паковање.
look closer.Пост на Анон без слика
Ај не мора да се враќаш назад во кујна ама најмалце што можеш да сториш е GTFO my филм и тв.netalentiraniot Matt Damon?
Пеер тоа што го пиша одговара само доколку немав ставено слика... не се разбираме нешто.Видов бе, затоа и го постирав тоа![]()
Abe begaj, unistuva filmovi Matt so negovata germanska faca. Antipaticen vkraj! Ne za dzabe takvi cklj filmovi ima...look closer.
Ај не мора да се враќаш назад во кујна ама најмалце што можеш да сториш е GTFO my филм и тв.
Многу ми се допадна Далас Бајерс. Ако Метју Меконахи не земе оскар ќе биде скандалозно. Ова му е животната улога. Мора да се испочитува оваа трансформација со оскар. Мислам дека нема конкуренција. Иако не сум го гледал Волкот, сигурен сум дека Дикаприо не може да му се доближи на Меконахи. А сигурен сум поради тоа што се водам по една равенка (чисто да разграничиме) а тоа е - стави го Мет Дејмон во филм наместо Леонардо Дикаприо = исти курац различно паковање.
^^ Слажем се. И Бред Пит нема Оскар. Он помалце го заслужува?
Објасни ми ја споредбата. Оти Гери Олдман нема па демек и од него има повеќе што заслужуваат? Или во споредба со Лео?
Гери > Пит > Лео.
Mnogu go sakam McCougnahey a i DiCaprio, koj i da zeme oskar, he deserved it.
Ama da go sporeduvas Leo so neharizmaticniot i netalentiraniot Matt Damon? Ne vregjaj.
Matt Damon mi e Rounders tip i uvek ke ostane takov. Nikakva druga uloga ne mu lezi i uopste ne znae da se transformira.
Leo, sakas da ti glumi policaec, sakas siromasno dete, sakas badass kriminalec, sakas posten milioner, sakas....sto sakas! Bilo koja uloga mu lezi, za razlika od Damon sto ne mozam da go zamislam da glumi neso posofisticirano. Damon mi e tip ko likot na Don Jon, odigran od Lewitt. Takvi ulogi mu lezat na Damon. Pozitiven seljak trying to be charming, a ic ne mu ide.
Пред неколку дена го репризирав Дракула на Френсис Форд Копола, го немав гледано од којзнае кога и се си беше супер во филмот, за мене останува ремек дело, само ако сега во 2014 погледнеш подобро сфаќаш дека Гери Олдман овде всушност глуми во автобиографскиот филм за Дарко Лешоски.Се согласувам апсољутно! Го пишав истото за Ле, одма губат кредибилитет оскарите за мене ако му поклонат оскар, немал оскар еј.. ајде сега ќе напињаме секоја година за исто, па повеќе номинации има од Гери Олдман, еј ГЕРИ ОЛДМАН!