Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кај го пуштив вој The Conjuring кај се запустив, срцево 5-6 пати ми испадна...Не сум фан на овој жанр ама филмов ме извади од петици.

На убава снимка го гледаше?
Де пушти името на рипот ако не те мрзи. :)
Her.2013.DVDScr.x264-HaM
Скринер, ама ОК беше. Еден од подобрите скринери годинава.

Catching Farts - најлошо потрошени 2 часа за филм годинава.
Толку е глуп ,толку нема никаква глума во него ,толку е лоша приказната ,па дури ни џенифер не ми чинеше. FFS зашто Филип Симор Хофман се нафатил да глуми во ова ? Зар толку му требале пари?

оцена -1000/10

Кај го пуштив вој The Conjuring кај се запустив, срцево 5-6 пати ми испадна...Не сум фан на овој жанр ама филмов ме извади од петици.

Го пуштив трејлерот.....

Based on a true story - no shit? :facepalm:

Го пуштив трејлерот.....

Based on a true story - no shit? :facepalm:

Без разлика дали е според вистинска случка или не, филмот е језив, имаше ептен сцени каде што ќе му пукнеше срцево у пм, одамна неам глеано ваков хорор...

Без разлика дали е според вистинска случка или не, филмот е језив, имаше ептен сцени каде што ќе му пукнеше срцево у пм, одамна неам глеано ваков хорор...

Ја као што сум страшливец уште од мал среде бел ден само гледам хорори

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Ја као што сум страшливец уште од мал среде бел ден само гледам хорори

Ја у 12 у полноќ го пуштив, испагање од соба после нејќе да чуе...:icon_lol: Пушти си го после 12 бе, интересно е. :)

Ја у 12 у полноќ го пуштив, испагање од соба после нејќе да чуе...:icon_lol: Пушти си го после 12 бе, интересно е. :)

Си иам проблеми уште од мал по бајачки ме носеа од уплав, страв ми е од темнина би се осмелил по полноќ само со друштво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom