Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Чек, нели ти беше против low-budget-sundance-shit? :)

Хеј филм од 7.000 долари се убив фалејќи ја, башка уметнички и хипстерски обожавам. Е сега кога сакаат да се мерат со студиските филмови, како Another Earth со Melancholia, е тогаш неможам а да не хејтам.

Инаку го чекам најмногу од тие, режисерот и пишувачот на филмот од 7.000 со нов, Upstream Color.

Уфф се пушти KickAssTorrent, два дена беше офлајн странава, мислев дека ја кутнале, ама денеска коа се отвори, ми се отвори и срцево...
images

Уште не се знае дали (и кога) би имал некаков торент за Трето Полувреме?

Потполно се согласувам со девојкава...Немам никаква замерка за нејзината рецензија. :D
Јас не ја разбрав ништо поради недостаток на концентрација ама многу ми се допаднаа рецензиите.

Само мене ми е Арго преценет?
Не, и јас мислам дека е. Не во смисла дека не ми се допадна, баш добро филмче беше #3221, но не е Oscar Glory филм.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 20:04 ---

Ништо не знаат децава. Лиам Нисон е ОК онака за туристички киднапирања од група неразбрани ајвани. Во случај да ја киднапираат и однесат на тешко чуван остров со 500 добро обучени војници, инструкциите на Лиам тешко дека ќе помогнат. Ова е видеото:

220px-Commandoposter.jpg

Ништо не знаат децава. Лиам Нисон е ОК онака за туристички киднапирања од група неразбрани ајвани. Во случај да ја киднапираат и однесат на тешко чуван остров со 500 добро обучени војници, инструкциите на Лиам тешко дека ќе помогнат. Ова е видеото:

220px-Commandoposter.jpg

Да ама не ми се допаѓа неговата политика на пропаднати ветувања кон одредени личности дека ке ги убие последни и потоа не го исполнува тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom