Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Hills Have Eyes

За филмов можам да речам само лелееееееееееееее, колку е добар еј.... Иначе филмот се вика The Hills Have Eyes, а за да ја видите насловната само ѕирнете ми го мојот avatar. Кој го гледал слободно нека даде коментар за филмов зашто ме интересира што другите мислат за него, а јас мислам дека е закон. Ај коментари сега...................

The Godfather

Mafijaska klasika!!!:mist:
komentari za filmot.

конечно ги изгледав, ама не целосно, а и не ми текнува дали и третиот дел го гледав

Гижо напиша:
конечно ги изгледав, ама не целосно, а и не ми текнува дали и третиот дел го гледав

licno spored mene ne si propustil mnogu ako ne si go gledal tretiot.klasicen americki triler.ja nema atmosferata od prvite dva

Имате тема, генерална дискусија за филмови. Таму да правите такви муабети.!!!!

Средено,продолжете со дискусиите тука.

Баш ги гледав сите Кумови пред неколку дена по кој знае кој пат. Од сите најдобар ми е Вториот Дел. :)

Keep your friends close and your enemies closer. :star:

Bada Bing! напиша:
Баш ги гледав сите Кумови пред неколку дена по кој знае кој пат. Од сите најдобар ми е Вториот Дел. :)

Keep your friends close and your enemies closer. :star:

I i II se zakon!!! tretiot ne e nesto.slusnav deka sakaat da praat rimejk ama se nadevam deka ke se otkazat.takov film ne moze pak da se naprai.plus koj ke go zameni Marlon Brando?

ima nekoj da preporaca dobar mafijaski film?

SCARFACE od toj bolji AMINNNNNNNNNNNNNNNNN

go gleal nekoj Gotti?

go neam.go gleav na hrt odamna.top filmce.so armand asante.
mafijasko e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom