Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
А барем малку да се помачеше да ги прочиташ темите од овој подфорум?

Истата ваква е залепена горе, како важна!
gb.gif

BeerFest

Abe ima nekoj poima dali ke izlaga prodolzenieto na ovoj film "PotFest"

Tipcite se kraj na programata ushte da izleze prodolsenieto so pushenje marihuana...E toa ke bide prava komedija

DarkMan

Доколку некој го има гледано филмот DarkMan или има некој коментар нека пише.Кој знае од кај може да го симнам нека прати ПП.

Колку што знам има три дела од Даркмен. Првиот (и мене најглуп) дел беше со Лиам Нисон, а другите два беа со онај лошиот од Мумија (Арнолд Восло). Ги имам сите гледано, интересни филмчиња, ако барате забавен акционен научнофантастичен филм, без да обрнувате внимание на деталите, бидејќи филмовите имаат маани милион, од недоследности, до глупи и неиздржани моменти

Луѓе изгледа дека овој дел на хари потер ке биде најдобриот за ова лето http://youtube.com/watch?v=MuNOayLCrrg еве ви линк ов 2риот траилер.Неможам да дочекам :tapp:

Пиратите од карибите

Луѓе ги глеате пиратите од карибите??? Како ви се свиѓа филмчето??? Еве слушам сеа третиот дел излегува мајов ама незнам точно кога...знаете вие? Ја искрено сум заљубена во филмов ама и во глумецот...ЏОНИ ДЕП ЦАР!!!

Повеќе ми се свиѓаше првиот дел од филмот... вториот ја немаше некако таа содржина како првиот.

Мислам дека тројката ќе излезе после 25 мај. Инаку филмот не е лош, Џони е закон!

Resident Evil

Eden od najdobrite filmovi so gi imam gledano. Mnogu e dobar i interesen. Za nekoi mozebi ke bide strasen ama morate da go gledate. Ima dva dela a sg ke izleguva i tretiot pa da vidime so ke bide. Pisete vasi impresii od filmot

Ги имам гледано! Стварно интересни филмови се тоа!

Мила Јовович ЗАКОН!

добар е,а посебно ако сте ја обожавале играта!

Го имам гледано филмот и ептен ми е безврска незнам зашто ама тапа ми е.Ја ценам Мила Јовович како глумица и се тоа ама незнам филмот ми е мизерен.Зомбиња,тестови на Амбрела корп. итн сето тоа ми е смислено некако безвезе што знам.

Закон филмче го имам гледано и е супер,дури е имав и играта за PS 1 и играта е закон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom